Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 17.12.2017 - 19:45

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Uvalin: "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Dersler çıkaracağız ve önümüze bakacağız" Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Basketbol hatalar oyunu ama geri dönmesini bildik. Takımın ruhu her zaman daha önemli benim için"

GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Eskişehir Basket'e 87-79 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Mihailo Uvalin, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Uvalin, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının ortaya koyduğu oyun ve mücadeleden memnun olduğunu belirtti.

Maça iyi başladıklarını aktaran Uvalin, "Enerjimiz de iyiydi. Sonradan enerjimiz düşmeye başladı. İkinci periyotta oyunun dışında kaldık. Üçüncü periyotta geri döndük, farkı kapattık ve öne geçtik. Son anlarda sayı üretemedik. Dersler çıkaracağız ve önümüze bakacağız. Rakip şanslıydı ve inanılmaz üçlükler buldular. Basit hatalarla onlara açık sayılar verdik." diye konuştu.



- Eskişehir Basket cephesi



Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal ise çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Buranın ne kadar zor deplasman olduğunu biliyorum. Birinci ve üçüncü periyotlarda çok fazla basit hata yaptık. Basketbol hatalar oyunu ama geri dönmesini bildik. Takımın ruhu her zaman daha önemli benim için. Salonun küçük oluşu, seyirci açısından baskı oluşturdu."


Kaynak: