Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 10.12.2017 - 15:15

Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Galibiyetten dolayı mutluyuz ancak iyi seviyelere yükselmek için daha çok çalışmalıyız" Trabzonspor Başantrenörü Markovski: "Eskişehir Basket maça güçlü başladı, istediğimiz şekilde oynamamızı engellediler"



ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Trabzonspor'u 90-72 yendikleri maçta iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Berrocal, "Bugün kötü bir maç oynamadık. İyi seviyede bir maç oldu. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Önemli olan 40 dakika boyunca aynı performansı sergilemek. Galibiyetten dolayı mutluyuz ancak iyi seviyelere yükselmek için daha çok çalışmalıyız." diye konuştu.

Eskişehir Basketli oyuncu Rowland da galibiyeti hak ettikleri ifade etti.



- Trabzonspor cephesi



Trabzonspor Başantrenörü Zare Markovski ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Eskişehir Basket maça güçlü başladı, istediğimiz şekilde oynamamızı engellediler. Bu yüzden Eskişehir'i tebrik ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bordo-mavili oyuncu Eldridge ise Eskişehir Basket'in iyi oynayarak kazandığını kaydetti.



Kaynak: