Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 11.10.2017 - 22:45

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas: "Skorun göstergesinden daha iyi oynadık ve galip geldik" Capo d'Orlando Başantrenörü Carlo: "Şu an yapacağımız tek şey kendimizi geliştirmek"

GAZİANTEP (AA) - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ilk maçında konuk ettiği İtalya'nın Capo d'Orlando takımını 82-77 yenen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, kazanmalarına rağmen kendilerini daha da geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin iyi bir sistemi olduğunu ifade etti.

Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlamanın önemine işaret eden Yunan çalıştırıcı, taraftara teşekkür etti.

Kazanmalarına rağmen daha iyi olabileceklerini anlatan Dedas, şöyle devam etti:

"Kazandık ama gelişmemiz lazım. Geliştirmemiz gereken şeyler var. Aslında skorun göstergesinden daha iyi oynadık ve galip geldik. Hücumda bizi yakaladıklarında gerekli reaksiyonları verdik. Bunu devam ettirmeliyiz."

Capo d'Orlando Başantrenörü Gennero Di Carlo ise genelde iyi oynadıklarını, rakiplerine karşı takımlarının iyi direnç gösterdiklerini söyledi.

Genç bir takım olduklarını ifade eden Carlo, "Şu an yapacağımız tek şey kendimizi geliştirmek. Bunu yapabilirsek yolumuza devam edebiliriz." diye konuştu.

İtalyan ekibinden Arnoldas Kulboka da genç bir takım oldukları için bazı hatalar yaptıklarını, bunun da kendilerine mağlubiyet olarak yansıdığını dile getirdi.


Kaynak: