Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 22.03.2017 - 23:00

Banvit Başantrenörü Filipovski: "Final Four'a kalmamızın ihtimali olduğuna inanıyorum" MHP Riesen Ludwigsburg Başantrenörü Patrick: "Bugün gayet başarılıydık. Ortaya koyduğumuz enerjiden ve oyundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum"

BALIKESİR (AA) - FIBA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Alman temsilcisi MHP Riesen Ludwigsburg'a 87-92 mağlup olan Banvit'in Başantrenörü Sasa Filipovski, "Final Four'a kalmamızın ihtimali olduğuna inanıyorum." dedi.

Filipovski, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, MHP Riesen Ludwigsburg'u galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Maça çok yumuşak başladıklarını ve rakip takımın da karşılaşmayı fiziksel olarak domine ettiklerini belirten Filipovski, "Dış atışlarda inanılmaz bir yüzde yakaladılar. Burada bu serinin ilk maçını oynadık. İkinci maçımızı Ludwigsburg'da oynayacağız. Final Four'a kalmamızın ihtimali olduğuna inanıyorum. Önce ligde oynayacağımız Gaziantep Basketbol maçına, sonrasında da Almanya'da oynayacağımız Ludwigsburg maçına odaklanıp oradan bize Final Four getirecek sonucu almaya çalışacağız." dedi.



- MHP Riesen Ludwigsburg cephesi



MHP Riesen Ludwigsburg Başantrenörü John Patrick ise şu değerlendirmede bulundu:

"Öncelikle burada inanılmaz bir atmosfer vardı. Neredeyse 40 yılın üzerinde basketbol sahalarındayım. İlk defa bu kadar etkili bir seyirci ve yüksek sesli atmosfer gördüm. Burada serinin ilk devresini oynadık. Bugün gayet başarılıydık. Ortaya koyduğumuz enerjiden ve oyundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum."


Kaynak: