Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 10.12.2016 - 16:56

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca: "Umarım bu organizasyonumuzu kaybetmeden sezon sonuna kadar devam ederiz" TOFAŞ Başantrenörü Ene: "İyi bir basketbolla, iyi bir seri yakalayarak ilk yarıyı yukarılarda bitirmek istiyoruz"



İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında konuk ettiği TOFAŞ'ı 76-63 yenen Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

BJK Akatlar Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sarıca, rakiplerinin iyi bir organizasyona sahip olduğunu dile getirerek, "Topu paylaşarak oynuyorlar. Takımımı gerçekten kutlamak istiyorum. Top kayıpları haricinde, konuştuklarımızı uygulayarak maçı kazandık. Savunmamız alkışı hak ediyor. Bugün önemli bir rakiple oynadık. Umarım bu organizasyonumuzu kaybetmeden sezon sonuna kadar devam ederiz." ifadelerini kullandı.



- TOFAŞ cephesi



TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, oyun içinde istedikleri ritmi bulamadıklarını aktardı.

Top paylaşımında iyi olmadıklarını belirten Ene, şunları ifade etti:

"En büyük amacımız kontrolü rakibimize vermemekti. Bunu iyi yapamadık. Tabii deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan gibi güçlü bir takımla oynuyorsunuz. İlk yarıda düşük iki sayılık yüzdesi, ikinci yarıda ise düşük üç sayılık yüzdesiyle oynadık. Performansımızın altında kaldık. Beşiktaş Sompo Japan'ı tebrik ediyorum. Bu kötü oyunumuzla Fenerbahçe maçının devamını sağlayamadık. Önümüzde zor 5 maçımız var. Bunların üç tanesi iç sahada. İyi bir basketbolla, iyi bir seri yakalayarak ilk yarıyı yukarılarda bitirmek istiyoruz."


Kaynak: