Son Dakika Haberler

Basketbol: Trabzonspor Medical Park'tan taraftara teşekkür

Eklenme Tarihi: 01.06.2014 - 16:00

Kulüp başkanı Hopikoğlu: "Temennim, önceki sezon maçlarımıza umduğumuzdan daha çok ilgi gösteren taraftarlarımızın sayısının yeni sezonda daha da artmasıdır"

TRABZON (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, temennisinin, önceki sezon maçlarına umduklarından daha çok ilgi gösteren taraftar sayısının yeni sezonda daha da artması olduğunu söyledi.

Hopikoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederek, "Ligde yeni bir ekip olmamıza rağmen tribünlerin doluluğu bizi çok memnun etti. Maçları umduğumuzdan daha kalabalık taraftar kitlesinin önünde oynadık" dedi.

Taraftarın, sezon sonuna kadar kendilerini yalnız bırakmadığını vurgulayan Hopikoğlu, şunları kaydetti:

"Bundan dolayı çok memnun olduk. Şimdi sıra bizde. Önceki sezon ligdeki ilk yılımızdı. Şimdi daha fazla tecrübe sahibi olduk. Yeni sezonda tüm basketbol severlere daha iyi bir Trabzonspor izletme amacındayız. Oturmuş kadromuzun üzerine yapacağımız yeni transferlerle gücümüze güç katarak taraftarlarımızı da memnun etmek istiyoruz. Onların güler yüzünü görmek her şeye bedel."

Hopikoğlu, taraftarla adeta bir bütün olduklarını ifade ederek, "Taraftarlarımızın olmadığı hiçbir maçtan keyif alamayız. Birlikte, daha güçlü bir Trabzonspor'u izleyip, destekleyeceğiz. Temennim, önceki sezon maçlarımıza umduğumuzdan daha çok ilgi gösteren taraftarlarımızın sayısının, yeni sezonda daha da artmasıdır" diye konuştu.


Kaynak: