Son Dakika Haberler

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Eklenme Tarihi: 11.03.2017 - 22:15

Anadolu Efes: 68 Brose Bamberg: 87



Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Matej Boltauzer (Slovenya), Piotr Pastusiak (Polonya), Benjamin Jimenez (İspanya)

Anadolu Efes: Granger 3, Paul 11, Cedi Osman 15, Brown 13, Dunston 7, Heurtel 11, Kirk, Can Maxim Mutaf, Honeycutt 3, Thomas 5, Doğuş Balbay

Brose Bamberg: Zisis 4, Causeur 7, Miller 14, Melli 16, Radosevic 16, Theis 4, Lo 15, Nikolic 4, Heckmann 5, Veremeenko 2

1. Periyot: 23-17

Devre: 32-42

3. Periyot: 45-64

Beş faulle çıkan: 37.49 Nikolic (Brose Bamberg)



İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 25. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Almanya'nın Brose Bamberg takımına 87-68 yenildi.

Bu sonuçla Brose Bamberg ligde 9. galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes 12. kez mağlup oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta 5. dakika 11-11 geçildi. Mola dönüşü Cedi Osman'ın boyalı alandan ve üç sayı çizgisinin gerisinden ürettiği basketlerle etkili bir oyun sergileyen Anadolu Efes, 8. dakikayı 18-14 önde geçti. Kalan bölümde iyi savunma yapan Anadolu Efes, Brown'un isabetleriyle çeyreği 23-17 üstün tamamladı.

Maçın ikinci periyoduna iyi başlayan, Anadolu Efes'in hücumda yaptığı top kayıplarını Radosevic ve Causeur ile iyi değerlendiren Brose Bamberg, 14. dakikada 10-0'lık seri yakaladı: 23-33. Kalan bölümde etkili oyununu devam ettiren Almanya temsilcisi, Lo ve Radosevic'in kaydettiği basketlerle rakibinin öne geçmesine izin vermeyerek soyunma odasına 10 sayı farkla (32-42) önde gitti.

Üçüncü çeyreğin başında Anadolu Efes Heurtel ile sayılar bulsa da Brose Bamberg, Radosevic ile etkili olarak farkın kapanmasına izin vermedi ve 25. dakikayı 50-39 önde geçti. Mola dönüşü skor üretmekte zorlanan lacivert-beyazlı takım karşısında konuk ekip, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı ve 27. dakikada Heckmann'ın üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketle farkı 19 sayıya çıkardı: 39-58. Kalan bölümde Lo ile etkili oyununu devam ettiren Brose Bamberg, final periyoduna 64-45 üstün girdi.

Son çeyreğe de iyi başlayan Almanya temsilcisi, Lo ve Melli'nin sayılarıyla 35. dakikada üstünlüğünü (70-74) sürdürdü. Kalan bölümde oyunun kontrolünü tamamen eline alan ve rakibini top kayıplarına zorlayan Brose Bamberg, salondan 87-68 galip ayrıldı.

Bu arada karşılaşma öncesi, şubat ayının en değerli oyuncusu seçilen Thomas Heurtel'e Anadolu Efes Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan plaket takdim etti.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”