Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Eklenme Tarihi: 16.11.2017 - 23:00

Telekom Baskets: 73 Beşiktaş Sompo Japan: 74



Salon: Bonn Arena

Hakemler: Manuel Mazzoni (İtalya), Petr Hurusa (Çekya), Martin Horozov (Bulgaristan)

Telekom Baskets: Durisic 15, Gamble 12, Dileo 3, Bartolo 9, Mayo 14, Curry 3, Klein 3, Breunig 8, Hill 6

Beşiktaş Sompo Japan: Boatright 11, Strawberry 8, Diebler 11, Weems 14, Sertaç Şanlı 6, Muratcan Güler, Clark 6, Erkan Veyseloğlu, Can Maxim Mutaf, Kenan Sipahi 4, Lima 14, Semih Erden

1. Periyot: 23-30

Devre: 41-44

3. Periyot: 63-52



İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Alman temsilcisi Telekom Baskets'i 74-73 yendi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş Sompo Japan 5. galibiyetini elde ederken, Telekom Baskets 5. kez mağlup oldu.

Karşılaşmaya Bartolo ve Mayo'nun basketleriyle başlayan Telekom Baskets, 3. dakikada 9-4 öne geçti. Strawberry ve Lima'nın aynı dakika içerisinde bulduğu isabetlerle eşitliği yakalayan (9-9) Beşiktaş Sompo Japan, Boatright ve Weems'in sayılarıyla 7. dakikada üstünlüğü sağladı: 15-19. Kalan bölümde üstün oyununu sürdüren siyah-beyazlılar, ilk çeyreği 30-23 önde tamamladı.

Müsabakanın ikinci periyoduna Diebler'ın üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketle 12. dakikada farkı çift hanelere (23-33) çıkartarak başlayan Beşiktaş Sompo Japan, çeyreğin ilk 5 dakikasını da 39-32 üstün geçti. Kalan bölümde Telekom Baskets, Bartolo, Gamble ve Durisic ile farkı azaltsa da soyunma odasına Beşiktaş Sompo Japan 44-41 üstün gitti.

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan ev sahibi ekip, Mayo ve Gamble'ın isabetleriyle 23. dakikada öne geçti: 45-44. Yaptığı sert savunmayla periyodun ilk 4 dakikasında Beşiktaş Sompo Japan'a sayı şansı tanımayan Telekom Baskets, Breunig ve Klein'in sayılarıyla 29. dakikada farkı çift hanelere yükseltti: 58-46. Alman temsilcisi, son periyoda 63-52 önde girdi.

Mücadelenin son çeyreğine iyi başlayan Beşiktaş Sompo Japan, Kenan Sipahi önderliğinde ürettiği skorlarla 33. dakikada farkı 5 sayıya indirdi: 66-61. Savunma sertliğini arttıran ve hücumda Weems önderliğinde skor üreten siyah-beyazlılar, 39. dakikada farkı 1 sayıya indirdi: 73-72. Kalan bölümde rakibinin hücumlarını etkili savunmasıyla engelleyen ve bitime 4 saniye kala Boatright ile öne geçen Beşiktaş Sompo Japan, parkeden 74-73 galip ayrıldı.

Maçın en skorer oyuncusu Telekom Baskets adına 15 sayı kaydeden Durisic olurken, Beşiktaş Sompo Japan'da Weems ve Lima 14'er sayı kaydetti.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”