Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkentte bin 600 polisle uyuşturucu operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından "Narko-Park", "Narko-Metruk", "Narko-Sokak" ve "Narko-İlçe" adlarıyla eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi Özel harekat timlerinin de katıldığı helikopter destekli operasyon kapsamında yapılan aramalarda 600 gram eroin, 30 gram kokain ve 1 kilo 450 gram esrar ele geçirildi

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Ankara'da Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından "Narko-Park", "Narko-Metruk", "Narko-Sokak" ve "Narko-İlçe" adlarıyla eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Özel harekat timlerinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda görev alan bin 600 polis, şüpheli ev ve araçlar ile metruk binalar ve parklarda arama yaptı.

İlk olarak Altındağ, Mamak, Çankaya, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde riskli olarak değerlendirilen 13 parkı mercek altına alan ekipler, daha sonra tüm ilçelerde şüpheli kişi ve araçlar üzerinde uygulamalarını tamamladı.

Mamak'a bağlı Akdere ve Altındağ'a bağlı İsmetpaşa bölgelerindeki helikopter destekli operasyonda ise özel harekat ve narkotik polisleri birçok ev ve metruk binada çalışma yürüttü. Bölgedeki 185 metruk binayı inceleyen ekipler, şüphe üzerine iki ayrı eve de baskın düzenledi.

Narkotik timlerinin operasyonunda 3 bin 46 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı, ayrıca şüpheli görülen 648 araç kontrol edildi.

- Aranan 15 kişi gözaltına alındı

Denetimlerde, bazı suçlardan aranan 15 kişi gözaltına alındı, 12 araçla ilgili idari para cezası verildi.

Operasyonda 600 gram eroin, 30 gram kokain ve 1 kilo 450 gram esrar ele geçirildi. Biri cezaevi firarisi olmak üzere 20 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

Ulus'ta Hacı Bayram Camisi girişinde durdurulan araçta yapılan aramalarda bir tabanca ile bu silaha ait iki şarjör ve 16 mermi bulundu.

Polatlı'da bir eve düzenlenen operasyonda 12 kök Hint keneviri bulundu, gözaltına alınan bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Çankırı Caddesi'nde de şüphe üzerine durdurulan bir kişinin sırt çantasından çıkan 200 şişe kaçak parfüme el konuldu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English