Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkanlar Selçuklu'da toplandı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fahrettin Kulu, AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Sümer Selçuklu Belediye'sinin ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkanlar Selçuklu’da toplandı
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı" Selçuklu Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sille'de gerçekleştirildi.

Toplantıda hükümet, belediye ve diğer kurumların çalışmaları, yatırım ve projeler ile belediye hizmetleri ele alındı.

Başkanlar toplantısında devam eden yatırımlarda gelinen son aşamalar da değerlendirildi.

Toplantıya Koski Genel Müdürü Ercan Uslu ve diğer yetkililer de katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Yerel Yönetimler Toplantısının Konya’da belediyeler arası koordinasyonu en üst düzeyde ortaya koyduğunu ve şehrin gelecek vizyonunu şekillendirmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Başkan Pekyatırmacı," 24 Haziran sonrasında milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden güven tazeledi. Bu seçim sonuçları ile tercihini istikrar ve güvenden yana ortaya koyan milletimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başta 2023 olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla yürüdüğünü bir kez daha gösterdi" dedi.

Sözlerini Konya belediyeciliğinin Türkiye'ye model olduğunu ifade ederek sürdüren Başkan Pekyatırmacı," Kadim Selçuklu'nun başkenti Konya, Ak Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinin hayata geçirildiği bir şehir. Marka şehirlerin yarıştığı günümüz dünyasında bu başarımızı sürdürmek, öncü ve örnek alınan bir şehir olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Şehre kazandırılan her bir hizmetin temelinde teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız arasındaki uyum, halkımızla kurduğumuz güçlü gönül bağının payı büyük. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizi daha güzel yarınlara hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English