Son Dakika Haberler

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler onuruna yemek düzenledi.

Başkan Tutal’dan Gaziler onuruna yemek
Adile Baysal Kültür Evinde Gaziler onuruna verilen yemeğe Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Garnizon Komutanı Murat Tuna , İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir ve Vaiz Ali Koçak  ve Gaziler katıldı.

"Şehitlik ve Gazilik bizim inaç değerlerimizden kaynaklanan önemli kavramlardır" diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Şehitler peygamberlerden sonra cennette ikinci makamda gaziler ise onların arkasından gelirler. Bir toprağın vatan olabilmesi için bu uğurda şehit ve gazilerin verilmesi gerekiyor. Bu vatanın teminatı sizlersiniz. Devletin bekası milletin devamı açısından  değerledirdiğimizde güvenlik anlamıyla bu milletin malı canı , namusunun emniyette olması anlamında bakıldığında sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Çünkü bu vatan , bu memleket için  kurşun yemiş uzuvlarınızı  feda etmiş  kişilersiniz. Bizlerde sizlerle birlikte olabilmekten mutluyuz. Sizler herşeyin  en iyisine en güzeli layıksınız"dedi.

Büyük projelerle gelmiştik diyen Başkan Tutal; "Çalışmalarımızın  büyük kısmını tamamladık. Bazılarınada devam ediyoruz. Bu memleketin vatan olmasında canlarını organlarını feda etmiş olan şehitlerimizi ve ailelerini,gazilerimizi unutmamak için,  fiziksel çalışmaların yanında kendi milli ve manevi değerlerimiz noktasında sosyal projeler ortaya koymak  bizim amaçladığımız çalışmalardı.Bunları sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ben gününüzü kutluyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

"Bir toprak parçasının vatan olabilmesi için ciddi mücadeleler gerekiyor" diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan; "Biz yaklaşık bin yıldır Anadolu topraklarında yaşıyoruz.Bu toprakları kolay elde etmedik. Bu topraklarımızı şehitler ve gazilerimiz sayesinde elde ettik. Bu anlamda sizler  büyük mücadele ettiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz sosyal devlet olma yolunda şehitlerimiz ve siz gazilerimize kanunla öngörülen yardım ve desteklerde bulunuyor. Biz bir bütünüz. Bir ve bütün olduğumuz sürece dışardaki ve içerdeki hainler bize hiç bir şey yapamaz. Bu duygu ve düşüncelerle ben  gaziler gününüzü kutluyor. Belediye Başkanımıza bu günü düzenlediği için teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu. 
Protokol konuşmalarının ardından programa katılan Gaziler Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a kendilerini unutmadığı için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Program sonunda protokol üyeleri ve gaziler günün anısına  hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English