Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş: Beni sürekli aranızda göreceksiniz

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Seçim çalışmaları sırasında, sanayi esnafına; ‘Seçildikten hemen sonra yeniden geleceği’ yönünde verdiği sözü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mustafa Kavuş, “Beni her daim aranızda göreceksiniz. Bugünden sonra Meram için, Meramlılar için ve tabiki Meram’ın geleceği için bütün diyalog kanalları sonuna kadar açık olacak” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Sanayi esnafıyla buluştu. Esnafların kahvaltı sofrasına konuk olan Başkan Mustafa Kavuş, seçim çalışmalarını yürütürken esnaflara bir söz verdiğini ve bugün o sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 
 
BAŞKAN KAVUŞ; “BENİ SÜREKLİ ARANIZDA GÖRECEKSİNİZ”
 
Meram Sanayi’nin Konya’nın en eski sanayilerinden ve Meram’ın da iki sanayi bölgesinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Kavuş, “Meram Sanayi’nde yaklaşık bin 500 esnafımız var. Seçim çalışmaları boyunca büyük çoğunluğunu ziyaret ettik. O gün ‘Beni sürekli aranızda göreceksiniz hatta seçimden sonra 15 gün içinde misafiriniz olacağım’ diye bir söz vermiştim. Bu buluşma ile bu sözümüzü yerine getirmiş olduk. Seçim öncesindeki görüşmelerimiz gibi bu görüşmemizde oldukça güzel ve verimli geçti. Bu buluşmalar süreklilik arzedecek. Ara sıra biz onları ziyaret edeceğiz, ara sıra da onlar bizi ziyaret edecek. Bu tür ziyaretlerimiz ve birlikteliklerimiz esnaflarımız ile sınırlı olmayacak elbette. Toplumumuzun her kesiminden hemşehrilerimiz ile benzer buluşmalarımızı sürdürecek, sorunları beraber istişare ederek çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
 “HER ADIMIMIZ MİLLETİMİZİN BEKLENTİLERİ DOĞRULTUSUNDA ATILACAK” 
 
Bütün yönleriyle gelişmiş, büyümüş ve daha yaşanabilir modern bir Meram için bütün dinamikleri harekete geçireceklerini ve bütün diyalog kapılarını sonuna kadar açacaklarının altını çizen Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Meram’ın geleceği adına atılacak adımları, ortaya konacak sağlıklı çözümleri istişareyi her daim canlı tutarak ortaya koyacağız. Bizim için öncelikli olan Meramlıların mutluluğu. Bizim siyasi anlayışımızda  Millete rağmen adım atmak gibi bir yöntem asla olmadı, olmayacak. Bütün hizmetlerimizi hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek gerçekleştireceğiz. Esnafımız da milletimizin en temel dinamiklerinden biridir. Türkiye'nin geçmişte yaşadığı sıkıntıların temelinde güvensizlik vardı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ‘Büyük Türkiye’ hareketinde istikrar ve güven ortamı tesis edilerek büyük işler başarıldı. Biz de bu güveni daha da artırarak sizlere daha iyi hizmet için buradayız. Türkiye bu anlayışla son 17 yılda üç kat büyümüştür. Büyümesinin bundan sonra da devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” 
“BAŞKANIMIZIN GELECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORDUK, ÇOK MUTLU OLDUK” 
 
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un geleceğini hiç tahmin etmediklerini belirten sanayi esnafı da bu ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti gizlemedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, “Allah, Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun. Onu görevi teslim aldıktan hemen sonra aramızda görmüş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisine çok teşekkür ediyor ve bu ziyaretlerin bundan sonra da devam etmesini umut ediyoruz” diye konuştular. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    ART
    5 yıl önce

    sayın başkanım göreviniz hayırlı olsun meramdere Yeşil dere caddesi bildiğiniz gibi derenin tek ana caddesi kaldırım yok elektrik direkleri yol ortasında asfalt berbat otobüs dolmuş bu yolda sizden ricamız ne olur bu caddeyi bi düzenleydin teşekkürler.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English