Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başbakan Yıldırım'dan başsağlığı telefonu

Yıldırım, Hatay'da havan saldırısı sonucu hayatını kaybeden Elitaş'ın ailesine telefonla başsağlığı diledi Başbakan Yıldım: "Milletimize yönelen bu saldırıları tamamen ortadan kaldıracağız" Başbakan Yardımcısı Akdağ: "Omuz omuza vereceğiz, kol kola gireceğiz, bu mücadeleyi yapıp gideceğiz. Başka bir çaresi yok"

Anadolu Ajansı haberine göre;
HATAY (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atılan havan mermisi sonucu hayatını kaybeden TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş'ın ailesine baş sağlığı diledi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın, Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde aileyi ziyareti sırasında telefonda aileyle görüşen Başbakan Yıldırım, "Allah mekanını cennet etsin kardeşimizin. Acılarını paylaşıyoruz. Bu alçakların yanına bırakmayacağız. Allah inancınızı, metanetinizi daim etsin. Ülkemizin birliği ve teminatı için inşallah bu belaları defedeceğiz. Milletimize yönelen bu saldırıları tamamen ortadan kaldıracağız. Allah sağlık sıhhat versin, başınız sağ olsun. Tüm aile halkına selam ve saygılarımı iletiyorum." diye konuştu.

- "Gerekirse ben de annesi de gideriz"

Acılı baba Bostan Elitaş da Başbakan Yıldırım'a teşekkür ederek, "Sayın Başbakanım, benim 7 oğlum var. Gerekirse ben de annesi de gideriz." dedi.

Anne Emine Elitaş ise "O askerlere taş taşırım. Her zaman arkanızdayız. Son nefesimize kadar arkanızdayız. Askerlerimizin, memleketimizin, bayrağımızın peşindeyiz, bırakmayacağım. Ben de gideceğim. Sizin için ben pazarda bile laf konuşturmadım. Konuşturmayacağım da ölene kadar." ifadelerini kullandı.

Ziyarette aileye başsağlığı dileklerini ileten Başbakan Yardımcısı Akdağ, "Beni de götürün oğlum. Ekmek, pilav yaparım askerlerimize. Orada onlara hizmet ederim." diyen anneye, "Sizin gibi anneler oldukça bu milletin sırtı yere gelmez." diye karşılık verdi.

- "Bu milletin sırtı yere gelmez"

Sınırın hemen yanı başına terör ordusunun yerleştirildiğine dikkati çeken Akdağ, şöyle devam etti:

"Omuz omuza vereceğiz, kol kola gireceğiz, bu mücadeleyi yapıp gideceğiz. Başka bir çaresi yok. Biz içeridekileri temizledik, onlar orada yetiştirdi. Ama Allah'ın izniyle Türk milletinin gücü, kudreti bunları bertaraf etmeye yetecek, hiç endişeniz olmasın. Hele başımızda böyle bir lider varken, Allah'a şükürler olsun. Biz kefenlerimizi giyip yola çıkmışız. Milletçe bu mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Bu milletin sırtı yere gelmez. İstemiyorlar, Türk milletinin, Türkiye'nin kuvvetli olmasından rahatsızlar ama onlar rahatsız diye biz kendi gücümüzü, kuvvetimizi yok edecek değiliz."

Daha sonra Akdağ, operasyonda yaralanan ve aynı hastanede tedavi gören Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarına da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English