Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Bunlar İstanbul'da yöneticilik de yapamaz

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, "CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Kaftancıoğlu'nun paylaşımlarına ilişkin,"Bunlar İstanbul sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazanlardır. Bunlar İstanbul'da yöneticilik de yapamaz." dedi.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Bunlar İstanbul’da yöneticilik de yapamaz
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımlarına ilişkin, "Bunlar İstanbul sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazanlardır. Bunlar İstanbul'da yöneticilik de yapamaz, bu ülkeye bir milim faydası da olamaz." dedi.

Bursa'da bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Kongresi'ne katılan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin tek ayak üzerine yürüyen bir parti olmadığını, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte güçlü olduğunu, 11 milyona yaklaşan üyesinin 4,5 milyonunun kadınlardan oluştuğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti yöneticilerinin, kadın kollarının partiye güç kattığını her fırsatta dile getirdiğine işaret eden Çavuşoğlu, kadınlar konusunda birçok ilke imza atan AK Parti'nin, siyasette kadına pozitif bakış açısı getirdiğini anımsattı.

Çavuşoğlu, "AK Parti dönemine kadar kadınlar ne yazık ki ikiye ayrılıyordu. Bir başörtülü kadınlar, iki başörtüsüz kadınlar. Biz Türkiye’de büyük bir dönüşüm yaşattık. Toplum ikiye mi ayrıldı ? Aksine toplumsal barış sağlandı. Kadınlara bakış açısı değişti. Herkes kendini bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak görmeye başladı." dedi.

"İl başkanın kadın olsa ne olur?"
Çavuşoğlu, erkeğiyle, kadınıyla, genciyle ülkenin menfaatleri, birlik ve beraberliği, muasır medeniyetler seviyesine yükselmiş bir vatan olması için çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Millet, vatan için çaba sarf ediyoruz ama bugün kurucu iradenin ortaya koyduğu siyasi parti olmakla övünen partinin siyasetçilerine bir göz atınız. Mesela dün yapılan kongrede İstanbul İl Başkanlığına bir hanımefendi seçildi. Bugün görüyoruz ki paylaşımlarında bu ülkeye en ufak bir sevdasının, aidiyetinin, hissinin, duygusunun olmadığı ortaya çıkıyor. Ne diyor ? 'Tarihte bugün Ermeni soykırımın başladığı gündür' diyor. Paylaşımı bu. 'Devlet katliam yapmak yerine kahramanca davransaydı daha iyi olurdu' diye paylaşımda bulunuyor. Bunlar İstanbul sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazanlardır. Bunlar İstanbul'da yöneticilik de yapamaz, bu ülkeye bir milim faydası da olamaz. Sen İstanbul'un başına kadın seçtirsen ne olur, il başkanın kadın olsa ne olur. Bu millete, devlete yabancı olan, ona adeta kin kusan böyle bir anlayış olabilir mi ? Bir de çıkıp 'Benim partimi Atatürk kurdu' diyeceksin. Bunların hamasetini, istismarını yapacaksın. Vatansever milletimizin üyelerini, fertlerini istismar edeceksin, manipüle edeceksin, biz de bunları söylemeyeceğiz öyle mi?"

Türkiye'ye karşı düşmanca tutumları artık herkesin gördüğünü kaydeden Çavuşoğlu, şu değerlendirelerde bulundu:

"Kadın olun erkek olun içinizde bu memlekete ilişkin bir rüyanız, gelecek tahayyülünüz yoksa sizden hiçbir şekilde bu memlekete fayda gelmez ama sizler 15 Temmuz akşamı sokağa çıkarak canını feda eden kadın kardeşlerimizin ruhunu taşıyanlarsınız. O gece birçok kadın kardeşimiz elinde bayrakla meydana çıkacak duruşu gösterdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English