Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başarılı İmam Hatip öğrencileri ödüllendirildi

TEOG sınavının ilk aşamasında tüm soruları doğru cevaplandıran İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) tarafından Konya İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de katıldığı bir programla ödüllendirildi.

Başarılı İmam Hatip öğrencileri ödüllendirildi
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplandıran Selçuklu Mehmet Nuri Küçükköylü ve Karatay 23 Nisan İmam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Osman Kart, Ahmet Enes Selek ve Muhammet Behlül Açıkgöz Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) tarafından Konya İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de katıldığı bir programla ödüllendirildi.

Tüm Türkiye’de bir İmam Hatip coşkusunun yaşandığını ve İmam Hatip öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten TİMAV Genel Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz, “Gençlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İmam Hatipli olmanın onurunu, gururunu, muhabbetini bir kez daha bizlere yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim bu gençlerimizin başarılarını ziyadeleştirsin. Ömürlerini uzun, bahtlarını açık eylesin. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize, anne babalarına ve diğer aile fertlerine, eğitim camiamıza ve okul yöneticilerimize tebrik ve teşekkürlerimizi arz ediyorum. İnşallah birinci TEOG’da elde edilen bu başarı, ikinci TEOG’da da artarak devam eder. Bu başarılarla bizler onur duyuyoruz. İmam Hatipliler ile ilgili farklı yorumlar, değerlendirmeler ve İmam Hatipliler üzerinden din ve değerler düşmanlığı yapanlara bu gençlerimizin elde etmiş olduğu bu başarılar en güzel cevap olmuştur. Bu başarıların bir örnek teşkil etmesini ve başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Tüm Türkiye’de bir İmam Hatiplilik coşkusunun yaşandığı gerçektir. İnşallah bu coşku hem vatanımıza, hem milletimize hem de ümmete ve insanlık coğrafyasında hayra ve iyiliklere vesile olacaktır. Yeni Türkiye bu nesiller üzerinden inşa olmaya devam edecek ve yeni Türkiye dünyada daha güçlü ve daha modern, değerleriyle barışmış bir medeniyet tasavvurunu dünyanın en ücra köşelerine kadar taşıyan bir ülke olacaktır.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise “TİMAV'ın katkılarıyla diğer öğrencilerimizi de teşvik etmek amacıyla öğrencilerimize küçük bir hediye verdik. İkinci TEOG sınavında da öğrencilerimizin 120 sorunun yine tamamını doğru yanıtlayabilmesini arzu ediyoruz.  Bunun için de öğrencilerimiz planlı çalışma, bol kitap okuma ve zamanını verimli kullanmak üzerine bir öğrencilik hayatı planlarsa diğer öğrencilerimiz de bu başarılı öğrencilerimiz gibi soruların hepsini doğru cevaplamayı başaracaklardır.” şeklinde konuştu. 

TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap veren öğrenciler de bu zorlu maratonda desteklerini her zaman gösteren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek İmam Hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade ettiler. Başarının bir tesadüf olmadığını da dille getiren öğrenciler başarılarını planlı, programlı ve düzenli çalışmaları ile çok kitap okumalarına bağlayarak kendilerinden sonra daha büyük başarılar elde eden İmam Hatipliler olmasını temenni ettiklerini dile getirdiler.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English