Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e Konyaspor eleştirisi

Eklenme Tarihi: 19.09.2018 - 15:12

Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe'nin eski teknik patronu Aykut Kocaman, Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirerek, "Tek devrede 40 puan aldığımız halde Atiker Konyaspor'dan kimse Milli Takım'a alınmadı. Futbol Direktörlüğü yapan kişinin teşvik amaçlı bunu yapması lazımdı" dedi.

Aykut Kocaman’dan Fatih Terim’e Konyaspor eleştirisi
Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe'nin eski teknik patronu Aykut Kocaman, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

"Son zamanlarda fazlasıyla artan Aykut Kocaman art niyeti var" diyen Kocaman, "Konyaspor hocasıyken Türkiye Kupası'nı almak, Şampiyonlar Ligi'ni almaktan daha zor. Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi'nden daha zor ifadesini 3 büyükleri onore etmek için kullandım" dedi.

Aykut Kocaman şunları aktardı:

"Dinlenme sürecini uzun tutacağım. Zamanı geldiğinde ekibimle beraber geri döneceğiz

Çaykur Rizespor ile adım anılmıştı ama hiçbir takımla görüşmedim

Futbolun kendi gerçekleri vardır ben de bu gerçekleri uygulamaya çalıştım. Yola çıkıştaki düşünce farklılığı şu andaki en büyük problem

Fenerbahçe'nin en büyük sorunu uyum, ekstra galibiyetler süreci kısaltır. Ana problem var olan oyuncuları verimli hale getirememek. Esas olan düzen oturtarak oyuncuları daha verimli hale getirmek

Yabancı futbolcuya karşı değilim, planlama önemli. Kolay ve ucuz yabancı tercihine doğru bir eğilimimiz var

-KONYASPOR ELEŞTİRİSİ

"Tek devrede 40 puan aldığımız halde Atiker Konyaspor'dan kimse Milli Takım'a alınmadı. Yıllarca üst düzey teknik direktörlük yaptım, bir kez bile fikrim sorulmadı"

"Futbol Direktörlüğü yapan kişinin teşvik amaçlı bunu yapması lazımdı. Benimle iletişime bile geçmedi.

"Fenerbahçe'de devam etmemle ilgili düşüncelerimi zamanı geldiğinde aktaracağım. Fenerbahçe'de hücum oynatmadığım iddiası bile art niyeti gösteriyor. Hakkımda oluşturulan algılara, insanların inanıyor olması beni üzüyor"

"Bizim işimiz hayal satmak değil, büyük hedeflere ulaşabilmek. Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarlardır. Taraftar küserse, takımın başarılı olma ihtimali kalmaz. Ne kulüp adına ne de kendi adıma Fenerbahçe defterinin kapandığını söyleyemem"

"Benimle ilgili verilen kararlar yönetimin tasarrufudur" 
 

Kaynak: