Son Dakika Haberler

Atiker Konyaspor galibiyet hasretine son vermek istiyor

Eklenme Tarihi: 20.05.2017 - 17:09 , Son Güncellenme: 21.05.2017- 16:02

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez finale çıkma başarısı gösteren Atiker Konyaspor, pazar günü Süper Lig maçında sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

Atiker Konyaspor galibiyet hasretine son vermek istiyor
Atiker Konyaspor Türkiye Kupası finali öncesinde oynayacağı 2 lig maçında da kayıp yaşamamak istemiyor. Yeşil-beyazlılar ayrıca Karabükspor’u mağlup ederek ligde haftalardır süren galibiyet hasretine son verme peşinde...

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalarak moral bulan Atiker Konyaspor, yeniden lige döndü. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan yeşil beyazlılar, maçı kazanarak moralli bir şekilde yoluna devam etmek istiyor. Kupa maçına kadar oynayacağı maçlarda kayıp yaşamak istemeyen Anadolu Kartalı, performansını üst düzeyde tutarak, finale hazır bir şekilde gitmeyi planlıyor. Konyaspor ayrıca ligde son 5 maçtır galip gelemezken, bu kötü serisini de Karabükspor maçında sonlandırmayı hedefliyor.

Atiker Konyaspor ile Karabükspor Süper Lig’de pazar günü 8. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip, daha önce 7 kez mücadele ettiği rakibine karşı 2 galibiyet elde edebildi. İki kez de kaybeden Konyaspor, 3 maçı eşitlikle tamamladı.

Öte yandan Atiker Konyaspor, son maçlarda rakibine hiç kaybetmedi. Yeşil-beyazlı ekip, Karabükspor ile oynadığı son 4 lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

-Arda Kardeşler ile bu sezon 4. maç-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu tarafından Atiker Konyaspor'un Kardemir Karabükspor ile oynayacağı 32. hafta maçında görevlendirilen Arda Kardeşler,  yeşil beyazlıların bu sezon ikisi lig, biri de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 maçında düdük çaldı.

Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Orkun Aktaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

 

Kaynak: