Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Anneler Günü'nü gökyüzünde kutladı

Afyonkarahisar'da yaşayan anne Aliye Mete Sert, eşi ve ikiz çocuklarının organizesiyle Anneler Günü'nde paramotorla uçtu Sert: "İkiz çocuklarımın ve eşimin hediyesiydi. 'Anneler Günü'nde havalara uçuracağız' diyerek böyle bir program organize etmişler. Gerçekten ayaklarım yerden kesildi. Çok mutlu oldum"

Anadolu Ajansı haberine göre;
AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, eşi ve çocuklarının organizesiyle paramotorla gökyüzüne çıkan Aliye Sert, Anneler Günü'nü gökyüzünde uçarak kutladı.

Afyonkarahisar'da yaşayan Murat Sert (33), 5 yaşlarındaki ikiz çocukları Eren ve Enes'in isteği üzerine, anne Aliye Mete Sert'e (32) Anneler Günü dolayısıyla ilginç bir hediye hazırlamak için, paramotor pilotu Şükrü Çakmak ile iletişime geçti. Musa Sert, yaptığı görüşmenin ardından Aliye Mete Sert için, Afyonkarahisar üstünde uçuş ayarladı.

Ardından eşi Aliye Mete Sert'i, merkeze bağlı Küçükçoban köyündeki kırsal alana getiren Murat Sert, burada çocuklarının sürpriz hediyesini açıkladı. Hediye ile mutlu olan Aliye Mete Sert, eşi ve çocuklarına teşekkür etti.

Daha sonra Çakmak'ın kullandığı paramotorla gökyüzüne uçan Aliye Mete Sert, havada unutulmaz anlar yaşadı.

Anne Sert, uçuşun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzel bir Anneler Günü hediyesi aldığını söyledi.

- "Gerçekten ayaklarım yerden kesildi"

Muhteşem bir duygu yaşadığını belirten Sert, "İkiz çocuklarımın ve eşimin hediyesiydi. 'Anneler Günü'nde havalara uçuracağız' diyerek böyle bir program organize etmişler. Gerçekten ayaklarım yerden kesildi. Çok mutlu oldum. Bu hediyelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gökyüzünde pankartımızı açarak ve işaret diliyle tüm annelerin de günü kutladık. Türk kahvemizi de içtik." diye konuştu.

Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı paramotor pilotu Şükrü Çakmak ise insanlara doğayı hem yer yüzünden, hem de gökyüzünden göstermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Dernek olarak insanları gökyüzünde gezdirerek mutluluk dağıttıklarını ifade eden Çakmak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladığını sözlerine ekledi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English