Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

'Ankara'mız, bizim gururumuz olan bir şehir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, "Ankara'mız, bizim gururumuz olan bir şehir. Bu şehirde inanç, termal, sağlık, doğa, sanayi ve ticaret turizminde çok rahat bir şekilde birinci olabilir." dedi.

’Ankara’mız, bizim gururumuz olan bir şehir’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) esnafını ziyaret etti.

İvedik OSB yönetim binasında düzenlenen buluşmaya, 500 sanayici, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhur İttifakı'nın ilçe adayları, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte başkent sanayisinin geliştirilmesine yönelik projelerini anlatan Özhaseki, "Ankara'mız, bizim gururumuz olan bir şehir. Burası ticaret, sanayi, öğrenci ve sağlık kenti. Bu şehirde inanç, termal, sağlık, doğa, sanayi ve ticaret turizminde çok rahat bir şekilde birinci olabilir. Bunları ortaya koyabileceğimiz birtakım projeler yapabiliriz. Hem ülkeler hem de şehirler yarışıyor artık." dedi.

Adaylığının açıklanmasından sonra hemen işe koyulduğunu ve projeleri hızlı bir şekilde bitirmek istediğini aktaran Özhaseki, inanç turizmi için kültür yolu, 64 kilometre metro hattının artırılması için ek metro hatları ve stat yapımı konularında projeler geliştirdiklerini söyledi.

Bu konuda belediyelere çok iş düştüğünü ve alınan kararlarla şehirlerdeki ticaret ve sanayinin ayağa kaldırılabileceğini ifade eden Özhaseki, "Ankara sanayi şehri olarak çok bilinmiyor. Memurların, bürokrasinin olduğu başkent diye biliniyor. Bunu birlikte çözebiliriz." diye konuştu.

Özhaseki, "Ankara için bir bütçe kullanırsak, Ankara'ya değer katacak inanç, sağlık ve diğer turizmleri hayata geçirir ve geliştirirsek, bunun olumlu dönüşü her alanda sağlanabilir. İnşallah Ankara'mızda şeffaf bir yönetim anlayışıyla biz kültürüyle herkesle istişare ederek iş yaparız. Birliğin olduğu yerde rahmet olur. Her şeyi de açık açık yapıp hesap vererek, 5 sene sonra da hakkınızı helal etmenizi isteyip yolumuza devam ederiz." değerlendirmesini yaptı.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English