Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Anadolu Adalet Sarayı'nda "Kuşbakışı Muğla" sergisi açıldı

İstanbul Valisi Şahin ve Muğla Valisi Çiçek'in de katıldığı törenle izlenime açılan sergi, 3 Şubat'a kadar gezilebilecek

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Fotoğraf sanatçısı Abdullah Kırbaş'ın "Kuşbakışı Muğla" adlı sergisi, Anadolu Adalet Sarayı'nda ziyarete açıldı.

Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu'nda düzenlenen serginin açılışına, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Muğla Valisi Amir Çiçek ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun katıldı.

Sergiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, "Bugün Muğla'yı kuş bakışı 15 dakika ziyaret etmiş olacağız. Sayın Valimden açık çek aldık; her birimiz, fazla değil 15 milyonuz, Muğla'da bir haftalık tatil hakkı kazandık... Biz de inşallah icabet ederiz." diye espri yaptı.

Muğla'nın, Türkiye'nin görünen yüzü, dünyaya açılan penceresi, ilk turizm faaliyetlerinin başladığı yerlerden birisi olduğunu ifade eden Şahin, "Dolayısıyla Muğla ülkemizin ortak değeridir. Hepimiz bu anlamda Muğlalıyız. Dolayısıyla hepimiz Muğla'ya ihtimam göstermek, gözümüz gibi bakmak zorundayız. Bugün burada da bir nebze olsun bunu ifade etmeye geldik." diye konuştu.

Muğla Valisi Çiçek de böyle bir sergi düzenlendiği için çok mutlu olduğunu belirterek "Muğla aslında 15 dakika, 1 saatle anlatılmakla, güzelliklerini söylemekle bitmez. Bu fotoğraflarla ancak gözümüzün gördüğü kadarıyla olan güzelliğini görebileceğiz. Ama en önemli güzelliği Muğla'da bizzat tatil yaparak görebiliriz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Tosun ise sergiye katılanlara teşekkür ederek, Muğla'nın güzelliklerini anlattı.

Terör olaylarına da değinen Başsavcı Tosun, "Son dönemde ülkemizde yaşanan büyük terör olaylarını şiddetle kınayarak başta devletimizin kurucusu büyük önder Atatürk olmak üzere bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, yine bu vatan için şehit olmayı göze alıp mücadele ederken yaralananlara acil şifalar diliyorum. Şu anda gerek ülkemiz içinde, gerek dışında vatanımızı korumak için çarpışan tüm güvenlik güçlerimize her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz." diye konuştu.


Kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştiren İstanbul Valisi Şahin, Muğla Valisi Çiçek, Başsavcı Tosun ve sanatçı Kırbaş, daha sonra sergiyi gezdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneğinin destek olduğu sergi, 3 Şubat'a kadar gezilebilecek.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English