Son Dakika Haberler

Altınordu kaliteli futboldan ödün vermeyecek

Eklenme Tarihi: 09.07.2014 - 13:38

Teknik direktör Eroğlu: "Tempo ve kaliteli futbol, yeni sezonda da vazgeçilmezimiz olacak" Kırmızı lacivertli ekip, kaleci Evren Üstündağ'ın sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Tempo ve kaliteli futbol, yeni sezonda da vazgeçilmezimiz olacak" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, daha önce 3. Lig ve 2. Lig'de yaşadıkları şampiyonluklarla profesyonel anlamda kendilerinden beklenen başarılara ulaştıklarını belirtti. Bu sezon yepyeni bir başlangıç yapacaklarını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"PTT 1. Lig, gerçekten çok zorlu. Çok tecrübeli, kaliteli yabancılara sahip, birbirinden güçlü rakiplerimiz var. Ancak biz de oturmuş ve çok kaliteli bir ekibiz. Bir çok oyuncumuz, ilk kez bu ligde forma giyecek olmasına rağmen ispatladıkları yetenekleriyle üzerilerine düşen görevleri yerine getirmeye hazırlar. Tempo ve kaliteli futbol, yeni sezonda da vazgeçilmezimiz olacak. İki sezondur bu anlayışla liglerin en fazla gol atan takımı olduk. PTT 1. Lig'de de bu anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz. Ancak geçen yıllara oranla şimdi daha tecrübeliyiz ve bu ligde fark yaratmalıyız."

- Kaleci Evren Üstündağ sözleşmesini uzattı

2015'te bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan kaleci Evren Üstündağ, yaptığı açıklamada, Altınordu'da futbol oynamaktan büyük keyif aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Altınordu'da geçirdiğim iki sezon, benim için önemli başarılar, gelişimler ve tecrübelerle dolu. Bunu devam ettirebilmek için bana düşen, daha fazla çalışmak. PTT 1. Lig'te de kendimi kanıtlamak istiyorum. Genç ancak oturmuş bir kadro yapımız var. Üçüncü Lig'de şampiyonluk yaşayan kadronun yarısından fazlasıyla yola devam ediyoruz. Bizim için önemli olan bu avantajı kullanacağımıza inanıyorum."


Kaynak: