Son Dakika Haberler

Altınordu, 5 transfer yapacak

Eklenme Tarihi: 08.01.2015 - 13:37

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, vatandaşların 23 Ocak'a kadar Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezindeki teleski ve telesiyejden ücretsiz faydalanabileceklerini bildirdi

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun ara transfer döneminde 5 takviye yapacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına yarın başlayacak takımda teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.

Takımdan ayrılan 7 oyuncunun yerine 5 takviyenin yapılacağının bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu takviyelerin hücumda görev alan 4'ü Süper Lig'de forma giymekte olan veya Süper Lig tecrübesine sahip oyuncular olacak. Buna  ek olarak 1 futbolcu takviyesi de bek mevkisine yapılacak. Transferleri kamuoyuna deklare etmek için futbolcular ve kulüpleriyle olan görüşmelerin sonuçlanması beklenmektedir. Son anda bir aksilik yaşanmadığı takdirde önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren yeni transferler takımla çalışmalara başlayacaklar."

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçının tarihinin belirlenmesinin ardından devre arası kamp programının netleşeceği belirtildi.

Öte yandan Altınordu  Spor Kulübü Derneği'nin düzenleyeceği  "91. Yıl Paneli" yarın saat 17.00'de Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılacak.

 

Kaynak: