Son Dakika Haberler

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Programları kapsamında Ortaköy ve Tipiköy Mahallelerinde iftar yemekleri verildi. Yoğun katılımın olduğu İftar yemeği öncesi; Belediye Fasıl Grubu tarafından tasavvuf müziği dinletisi sunuldu.

Akşehir’de iki mahallede iftar
İftar programlarına; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Orhan Erdem, Osman Seçkin, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’da katılarak vatandaşların masalarını dolaşıp Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.

Başkan Akkaya iftar yemeğinde yaptığı konuşmada  “Akşehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımız bugünkü durağı Tipiköy Mahallesi ve Ortaköy Mahallesindeyiz. Biraz önce Milletvekili adaylarımızla beraber Tipiköy’e uğradık vatandaşlarımızla beraber olduk ve Allah oruçlarını kabul etsin. Bu davetimizi icabet ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Rabbim inşallah böyle güzel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bizleri Ramazan Bayramı’na eriştirsin. Kutsal günlerimizi; kalplerimize merhamete, gönüllerimize huzura, soframızı berekete, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi her zaman birlik ve beraberliğe vesile kılsın. Her zaman bir olalım, beraber olalım, iri olalım, kardeş olalım ve hep birlikte Türkiye olalım” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Osman Seçkin yaptığı konuşmada “Hepimizin malumu 24 Haziran, bizim için belki çok önemli ve yeni bir geleceğin başlangıcı olacak bir gündür.Bugün 1946 seçimlerinden sonra yapılacak belki en önemli bir seçimdir. Ben bunun bilincinde olduğunuzun farkındayım. Bu 24 Haziran inşallah bizim birliğimize beraberliğimize vesile olacak bir gün olacaktır. Zalimin korktuğu gün olacaktır. Mazlumun umut günü olacaktır. Öncelikle birlikte hareket etmeniz neticesinde böyle bir sonuç olacaktır. Ben bu birlikteliğinde inşallah şimdiden kurulduğunu da görüyorum. Bunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizi bugün böyle güzel bir mübarek günde bir araya getiren Akşehir Belediye Başkanımız ve tüm belediye ekibi çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem de yaptığı konuşmada “Belediye Başkanlığımızın bünyesinde hazırlanan, birlik ve beraberlikle hepimizi bir araya getiren iftar programından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Değerli hemşerilerim; 2002’den bu yana hep önemli derecede, büyük desteklerinizi aldık. Bugünde bölgenin insanı olarak, kardeşiniz olarak bu kutlu davada adayım. Cumhur ittifakı olarak “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” için beraber olduk. Sevgili hemşerilerim “Yaparsa AK Parti Yapar” beraber yapacağız. İnşallah bir olacağız ve beraber olacağız. Biz diyoruz ki, Vakit Türkiye Vakti, Vakit Konya Vakti, Vakit Akşehir Vakti, Vakit Ortaköy Vakti” dedi.

Ortaköy Mahallesi’nde iftar yemeği sonrası Akşehir Belediyesi’nin hazırlattığı iftar eğlence programı çocuklar ve vatandaşlarla buluştu.

Ramazan eğlencesi programında Karagöz Hacivat, Kavuklu ile Pişekâr, Tuzsuz Deli Bekir ve Hamdi, çocuklar için yarışmalar ve danslar ile, yüz boyama ve palyaço etkinlikleri yapıldı. Vatandaşların büyük ilgisini ve beğenisini toplayan programda katılımcılara pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramı da yapıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English