Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Selçuklu’da mahalle başkanları toplandı

AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Mahalle Başkanları Toplantısı Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Selçuklu’da mahalle başkanları toplandı
16 Nisan Referandumu öncesi teşkilat üyelerini buluşturan programa Ak Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Seyhan Güngör, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Teşkilat Yöneticileri, Mahalle Başkanları katıldı.

Slayt sunumu ile Cumhurbaşkanlığı sisteminin anlatıldığı programda 16 Nisan Referandumu için yapılacak saha çalışmaları ayrıntılı olarak ele alındı.   

İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Seyhan Güngör,“16 Nisan Referandumu da bu eşiklerden bir tanesi ve onunda arefesindeyiz. 16 Nisan’da sandığa gideceğiz ve bizim için, millet için ve ümmet için doğru olanı yapacağız.  Düşünün ki milletvekillerimiz son 3-4 ayda tüm güçleriyle mecliste mücadele verdiler. Bunun bir sebebi olması lazım. Yani ortaya konan sadece 18 maddenin kabulü müdür? Yoksa anlatılmak istenen 100 yıllık bir mücadelenin eserimizidir? İşte bunların çok iyi düşülmesi gerekiyor. Neden CHP sempatizanları ve onlara eşlik eden örgütler hayır diye mücadele ediyor? Çünkü siyasi erkten geçmişten aldıkları güç ve tek parti döneminden gelen gelenekleri yaşatmak istedikleri için bu şekilde konuşabiliyorlar” dedi.

16 Nisan Referandumuna kadar ki çalışacağımız o 40 günlük süreçte bizlere düşen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtındaki bir dirhem yükü alabilmek diyen” Güngör, Mahalle Başkanları’na daha çok çalışma ve koordinasyon çağrısında bulundu. Güngör,“Devletin daha iyi yönetilmesi ve bürokratik engellerin daha hızlı aşılabilmesi için bir halk oylamasına gidiyoruz. Sizler de Mahalle Başkanları olarak bu konuda ilçe yönetimlerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Milletvekillerimize yardımcı olacaksanız var gücünüzle mahallerinizdeki bu 9 kişilik teşkilatlarınızı çalıştıracaksınız. Teşkilatlar olarak tüm mahallerimizi gezeceğiz, tüm evlerimizi ve esnafımızı ziyaret edeceğiz. Eş güdümlü olarak birlikte Konya için çalışacağız ve bu ümmetin sorunlarını dinleyeceğiz. Ben inanıyorum ki Selçuklu Teşkilatımız bunu başaracak güce sahip. Belediye Başkanımızda bu konuda daha önceki çalışmalarda olduğu gibi yine elinden gelen gayreti gösterecek ve teşkilatlarımıza desteğini verecektir” dedi. 
 
Ak Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal,“Bakıyorsunuz güneyimizde DAEŞ Terör Örgütü, PYD ve YPG terör örgütü ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgemizde  PKK Terör Örgütü, TAK’ı, KCK’sı ve DHPKC’si ile mücadele ediliyor. Bunun yanı sıra en son bildiğimiz gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi FETÖ ile karşılaştık. Bundan kısa süre önce 840 yıl önce Haçlılara karşı kazanılmış olan Miryakefalon  Zaferi’ni kutladık. 840 yıl önce bu toprakları vatan edinen Türk Milletini yine bu topraklardan kovmak için Selçuklu’ya karşı o zihniyet birleşmiş ve buraya kadar gelmiş. Sanmayın ki bugün yok. Bugünde aynı Haçlı zihniyeti bizleri vatansız bırakmak için birçok projeyi hayata geçirmeye çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiri ile o üst akıl var ya o batılı güçler işte en son FETÖ eliyle bu emelini gerçekleştirmek istedi” dedi.

Son 4-5 yıl boyunca yapılan tüm seçimlerin millet adına elde edilen kazanımların kaybedilmemesi adına büyük önem taşıdığını ve başarı ile çıktıklarını ifade eden Ünal,“ 16 Nisan belki hepsinden de daha önemli bir seçim olacak. İnşallah 16 Nisan artık sadece sözün millette değil kararında millette olacağının tescil edildiği gün olacak. Baktığınız zaman 1982 Anayasası ile öyle bir şey yapmışlar ki birtakım vesayet makamları oluşturmuşlar. Millet sözüm ona kendilerince yanlış yapar ise biz o vesayet makamları ile biz onu düzeltiriz diye.  1982 Anayasasında milleti kale almayan bir sistem kurmuşlar. Bunu yargı ile askeri makamlarla ve Cumhurbaşkanlığı Makamını koyarak yapmaya çalışmışlar ve yaptılar. İşte bu referandum sadece Türkiye’nin değil son 150 yılda Osmanlı’yı da kapsayan ve bu topraklarda oynanan büyük oyunun bozulması için çok önemli bir viraj. 16 Nisan’da gelecek Türkiye’sinin, büyük Türkiye’nin çok önemli bir virajını almış olacağız” dedi.    

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da programda teşkilat üyelerine Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen belediyecilik hizmetleri ile ilgili slayt eşliğinde sunum gerçekleştirdi.

Teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Altay,“ Bugüne kadar bize hep destek oldunuz. Biz de sizlerden aldığımız destekle Selçuklu’ya hizmet etmeye gayret ediyoruz. İnşallah 16 Nisan Referandumunda da hep birlikte daha çok gayret ederek Selçuklu’yu en az ikinci sıraya taşımak nasip olur” dedi.

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Ak Parti süreç içerisinde 27 Nisan e-muhtırası, 367. Madde Krizi, 2008’de Ak Parti’yi kapatma davası,  2011’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Komuta Kademesindeki istifalarla bir kaos yaratılmaya çalışması, 2013 Gezi kalkışması ve 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi gibi birçok anti demokratik saldırılara maruz kaldı. Tüm bu çabalar kendini devletin doğal iktidarı olarak gören askeri ve sivil bürokrasi ile yargı, emniyet içerisindeki derin yapılanma ve onlarla çıkar birlikteliğinde olan siyaset, medya ve sermaye uzantılarının geçmişten beri süregelen iktidarlarını kaybetmeme çabasıdır. Bu sebeple ülke olarak bir taraftan içerde ve dışarıda düşmanlarla mücadele ederken diğer taraftan her anlamda daha da güçlenmemizi sağlayacak sosyal ve ekonomik reformlar yapmak mecburiyetindeyiz. Bu reformları yapabilmenin yolu, halkın seçtiği iktidarın kesintisiz bir şekilde ülkeyi yönetebileceği bir sistem değişikliği ile mümkün olacaktır. Bu sebeple 16 Nisan Referandumu istikrarlı bir Türkiye’ye açılan kapının anahtarı olarak elimizde durmaktadır. Bizlere düşen evet diyerek o kapıdan girmektir” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English