Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Selçuklu’da 70. danışma meclisi toplandı

​Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat faaliyetlerinin ele alındığı danışma meclisi toplantılarının 70’ncisi yapıldı.

Ak Parti Selçuklu’da 70. danışma meclisi toplandı
AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 70.Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği program Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Programa Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.     
 
Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine teşekkür etti. 
 
Dış gündemle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Özer, Türkiye'nin dünya insanlığı için bir diriliş ve umut ışığı olduğunu ifade etti.

Özer, " "Uluslararası kuralların geçerli olmadığı sadece güçlünün haklı sayıldığı bir dünya düzenini yaşıyoruz. Bu yeni dünya düzeninin baş aktörü hepimizin malumu olduğu üzere Amerika Birleşik Devletleri'dir. Dolaysıyla içinde bulunduğumuz dünya artık uluslararası kuralların değil, sadece güç ve gücün ön planda olduğu bir dünya haline dönüşüyor.  Bizlerde Türkiye olarak bu dünyada yer edinmemiz ve var olabilmemiz gerekiyorsa daha güçlü olmamız gerekiyor. 24 Haziran seçimlerinde koalisyon hükümetlerinin belirsizliğinden uzaklaştık ve  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha pratik ve daha hızlı hareket eden Türkiye ile geleceğe doğru adımlarımızı atmaya başladık. Daha güçlü bir Türkiye için Ak Parti ailesinin mensupları olarak bundan sonra da bundan önce olduğu gibi Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.
 
Türkiye'yi  itibarsızlaştırmak ve kaos ortamına sokmak için yılbaşından bu yana oynanan baskı ve algı operasyonlarının güçlü bir şekilde halen sürdürülmek istendiğin ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Sayın Cumhurbaşkanımız bu oyunu bozmak için Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte 24 Haziran seçim kararını aldı. Bu seçim yapılmamış olmasaydı belki bugün çok daha farklı durumda olacaktık. Seçim yapılmış olmasına rağmen görüyoruz ki hala bu baskılar devam ediyor. Ekonomi üzerinde oynanan oyunlar, döviz ile yapılmak istenen ekonomiyi itibarsızlaştırma çalışmaları gece gündüz sürüyor. Ama bunlarda başarılı olamayacaklar. Çünkü Türk milleti bunların hepsini görüyor ve bunlara hiç kimse itibar etmiyor. Biz millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece bu oyunların hiçbiri geçmişte olduğu gibi şimdi de başarılı olamayacaktır. Bu mücadeleyi en güçlü şekilde sürdürmeye devam edeceğiz ve kazanan yine Türk milleti olacaktır. Buna inancımız tam" dedi.  
Yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Pekyatırmacı,"Selçuklu Belediyesi olarak planlanmış ve devam eden pek çok işimiz var. Sosyal hizmetler, eğitim, sağlık, kültür hizmetlerinin yanı sıra fiziki çalışmalarımız belediyemizin organizasyonları ve farklı çalışmaları aynı hızla devam ediyor. Hizmet noktasında bu zamana kadar gösterdiğimiz çalışma azminin daha fazlasını göstermek için gayretle çalışıyoruz.Amacımız yerel seçimlere kadar olan süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek seçimlerden en iyi neticeyi almak" dedi.   
 
Danışma Meclislerinin istişare kültürünün en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade  eden Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğine vurgu yaptı. İç siyasete ilişkin gündemi de değerlendiren Samancı, " Muhalefet partileri iç çekişmenin içinde, birbirleriyle kavgalı ve şuanda daha kongreye götürecek delege sayısının rakamı konusunda uzlaşmış değiller. Bunlar daha imzalarının sayısını dahi net bir şekilde bu millete açıklayacak iradeye sahip olamazken bizler bu milletin hizmetine sahip olmuş büyük bir aileyiz" dedi.
 
Ak Parti Konya Teşkilatı olarak 31 ilçenin tamamında Danışma Meclislerini tamamladıklarını ve hafta sonunda da İl Danışma Meclisini yapacaklarını ifade eden Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı," Hamd ediyoruz ki kutlu bir yolculukta büyük bir liderin takımındayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülke için, bu millet ve bu ümmet için ne kadar kıymetli olduğunu her geçen gün daha da iyi idrak ediyoruz. Şuanda Türkiye yedi düvelle boğuşuyor. Niye? Türkiye şahlanırsa insanlık tarihi farklı bir noktaya gidecek. Buna inanıyoruz. 20 sene öncesine baktığımızdaki bir Türkiye tablosu ile bugünkü   Türkiye tablosu birbirinden çok farklı hale gelmiştir. Dünya 5'ten büyüktür diyebilen bir lider gerçekten dünyanın dikkatini çekmiştir. Dünya artık 5 tane daimi üyenin ne pahasına olursa olsun, ne kadar yanlış olursa olsun veto ettiği ve karar alamayan sistemden durup düşünen, bu kadar da yanlış yapılmaz diyebilen bir hale doğru yürüyor" dedi.
 
Birlik ve beraberliğin teşkilat başarısını getireceğini ifade eden Angı, "Ak Parti Teşkilatları olarak yeni bir seçim başarısı için ön hazırlıkları yapıyoruz.  Yerel seçimlerde çok daha güçlü olmak durumundayız. Bu güç Ak Parti ailesi olarak milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, teşkilatın tüm kademeleriyle ve bu partiye gönül vermiş olan tüm üyelerimizle tek yumruk olmamızla mümkün. Bugün bu ülkemizde yaşanan bazı sıkıntılara karşı bu birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu görülüyor. 31 ilçemizde ve Büyükşehirimizde de partimizin başarısı ve en yüksek oyu alması  için hep birlikte çalışmaya gayret göstereceğiz " dedi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English