Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) "CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum; siz bu adamdan kurtulmak istemiyor musunuz? Eğer kurtulmak istiyorsanız 31 Mart'ta gelin bu kararınızı verin" "Bize 17 yıldır Türkiye'ye hizmet etme, bu millete hizmetkar olma onurunu tattıran 82 milyonun her bir ferdi gönlünü ferah tutsun. Bu ten bu canda olduğu müddetçe bizim rotamızı siz çizeceksiniz, pusulamızı siz tayin edeceksiniz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ADIYAMAN (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum; siz bu adamdan kurtulmak istemiyor musunuz? Eğer kurtulmak istiyorsanız 31 Mart'ta gelin, bu kararınızı verin." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisince Emniyet Müdürlüğü yanında düzenlenen mitingde halka hitap etti.

"Şunu unutmayın, sizi üzen bizi üzmüş demektir. Sizi üzen beni üzmüş demektir. Sizin gönlünüzü kıran bizi yaralamış demektir. Sizi hürmetsizlik eden bize, milli iradeye hürmetsizlik yapıyor demektir. Çünkü bu dava milletin davasıdır, millete hizmet davasıdır." diyen Erdoğan, bugüne kadar milletin rotası, çizdiği istikamet dışında asla başka yollara sapmadıklarını, bundan sonra da sapmayacaklarını vurguladı.

Erdoğan, başkaları gibi Adıyaman'ın yolunu sadece seçimden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını belirterek, son 10 yılda 8 kez Adıyaman'a gelerek vatandaşlara kulak verdiğini, mitingler yaptığını, toplu açılış törenleriyle şehre kazandırılan eserlerin gururunu Adıyamanlı vatandaşlarla birlikte yaşadığını anlattı.

- "Bu ten bu canda olduğu müddetçe rotamızı siz çizeceksiniz"

Türkiye'yi bugünkü başarılarına vatandaşların destekleriyle taşıdıklarının altını çizen Erdoğan, vatandaşların muhabbeti, kadirşinaslığı ve hayır dualarından daha büyük bir mutluluk tanımadığını dile getirdi.

Dün 9 genç kızdan bir mektup aldığını, bu kızların 56 hatmi şerif indirdiğini, 150 civarında Yasin-i Şerif'i kendisi için okuduğunu anlatan Erdoğan, "Bu nedir? Bu dertli olmak değil mi? Bu bir aşk, heyecan. Ne yapıyor, Cumhurbaşkanı'nı manen teşvik ediyor. Elhamdülillah, sizin isteklerinizi biz emir, talimat telakki ederiz. Boynumuzun borcu bilip ona göre davranmayı sürdürürüz. Adıyamanlı, Manisalı, İstanbullu, Ankaralı, Artvinli kardeşlerim müsterih olsun. Bize 17 yıldır Türkiye'ye hizmet etme, bu millete hizmetkar olma onurunu tattıran 82 milyonun her bir ferdi gönlünü ferah tutsun. Bu ten bu canda olduğu müddetçe bizim rotamızı siz çizeceksiniz, pusulamızı siz tayin edeceksiniz." dedi.

Adıyaman'ı sadece aşkla sevmediklerini, bu sevdayı eserlerle, yatırımlarla da ispat ettiklerini söyleyen Erdoğan, buna rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "17 yıldır ne yaptınız?" diye sorduğunu anımsatarak, Adıyaman'a bugüne kadar yapılan yatırımların yer aldığı videoyu vatandaşlara izletti.

- "CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ziya Paşa'nın "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" sözüne atıfta bulunarak, şöyle devam etti:

"Bay Kemal, sadece Adıyaman'da yaptıklarımızı dev ekranda gösteriyorum. Senin bir defa hücrelerine sinmiş, yalan, yalan, yalan, iftira, iftira, iftira. Bu adamın başka bir meziyeti yok zaten. Şimdi 31 Mart'ta sandıklardan bir tokat daha yiyecek ama ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum; siz bu adamdan kurtulmak istemiyor musunuz? Eğer kurtulmak istiyorsanız 31 Mart'ta gelin bu kararınızı verin.

Zira bana, aileme iftiralar attı, geldi Mecliste kağıtları salladı. Dava açtım ve şu anda Yargıtay safhasında. İlk Derece'de davaları ailecek kazandık. 2,5 milyon. Şimdi Yargıtay bunu onadığı takdirde Bay Kemal'den gelecek parayı Mehmetçik Vakfına hibe edeceğim. Bu parayı ama Bay Kemal kendisi veremiyor, yardım sandığı kurdu ve kendi milletvekilleri 5'er bin lira veriyor. Bu yardım sandığıyla bunu hallediyor. Şimdi ben diğerleri için de aynı yola başvurdum. Onlar da yardım sandığı kuracak. Bir tane hanımefendi var, ona da 250 bin liralık bir dava açtım. Hangisi olursa olsun, hepsine dava ve gelen parayı da Mehmetçik Vakfına."

- "Halkımız eninde sonunda bu işin hesabını soracak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın her köşesini eserlerle donattıklarına dikkati çekerek, "Niye bu yalanları söylüyorsun? Ama bu adam bakar kör, gözü var görmez, kulağı var duymaz, dili var hakkı söylemez çünkü mühürlü." şeklinde konuştu.

Esenboğa Havalimanı'nın bugünkü görünümünün, havalimanına giden yollardaki değişimin, yaptıkları yatırımlar sayesinde olduğuna, İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli ile Osmangazi Köprüsü'nü yaptıklarına dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

"İzmir milletvekili bu adam. İzmir milletvekili olduğu halde yapılanları görmüyor, 'Ne yaptınız' diyor. İnsan utanır. İzmir-Manisa arasında sadece Sabuncubeli Tüneli bile yeter. İzmir'in suyu yoktu, İzmir'e Gördes Barajı'nı yaptık ve İzmir'e suyu da biz getirdik ama bir insan nankör oldu mu ona ne dersen de. İnanıyorum ki halkımız eninde sonunda bu işin hesabını soracak."

Son 17 yılda Adıyaman'a 16 milyar lira yatırım yaptıklarını belirten Erdoğan, ailelerin sıkıntı yaşamaması için okul kitaplarını ücretsiz dağıttıklarını, çocukları zararlı alışkanlıkların, terör örgütlerinin pençesine kaptırmamak için Türkiye'nin dört bir yanını gençlik merkezleriyle, millet kıraathaneleriyle, spor tesisleriyle donattıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, Adıyaman'da sporcu yetiştirme merkezi, Besni Gençlik Merkezi ile Kahta Spor Kompleksi'nin yapımının, Gölbaşı Gençlik Merkezi'nin ise ihalesinin devam ettiğini bildirdi.

(Sürecek)


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English