Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Konya kadın kolları destek turunda

Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Kadın Kolları, kapı kapı gezerek halk oylaması için destek istiyor.

Ak Parti Konya kadın kolları destek turunda
AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında evlere ziyaretler düzenledi.

Ziyaret öncesi, bir otelde istişare ve motivasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve ilçelerin kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

Düzenlenen toplantının ardından kadın kolları heyeti, mahallelere dağılarak evleri tek tek ziyaret etti. Broşür, gazete ve karanfillerin dağıtıldığı ziyaretlerde vatandaşlardan referandum için destek istendi.

Her gün çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, “Biz AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak mart ayının 6’sından itibaren sahalardayız. Mart’ın 6’sında startımızı il teşkilatında verdik. 31 ilçe kadın kollarımız ve yönetimleriyle birlikte, her gün mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. İnsanlara neden evet dediğimizi, evet dersek eğer ülkemizin geleceğinde nelerin olacağını, 2023 hedeflerimizi, Müslüman coğrafyasının Türkiye’ye olan umudunu anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını, başbakanımızın selamını iletiyoruz. Konya merkezde, Selçuklu, Karatay, Meram olmak üzere 3 merkez ilçemizle günlük yaklaşık 40’ar kişilik ekiplerle sahalarda oluyoruz. Mahallelerimizin haritaları çıkartıldı bizlere, bu haritalardaki sokaklara, evlere, kapıları tek tek ziyaret ediyoruz” dedi.

Gittikleri yerlerde olumlu karşılandıklarını belirten Poçanoğlu, “Elhamdülillah Konya her zaman olduğu gibi, reisinin, hükümetinin, AK Partinin yanında yine dualar ve evetlerle karşılanıyoruz. Büyük sevgi gösterileriyle karşılaşıyoruz. Sabah bir otelde istişare ve motivasyon toplantısını gerçekleştirdik. Çünkü yarılamıştık bu ziyaretlerimizi bundan sonraki günlerde neler yapmamız gerekiyor. Sahada nasıl çalışmamız gerekiyor, neler söylememiz gerekiyor. Biz elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz, gayret gösteriyoruz. Daima reisimiz Cumhurbaşkanımızın yanındayız” diye konuştu.

“16 Nisan’a kadar gece gündüz sahalardayız”

Referanduma kadar çalışmaların devam edeceğini aktaran Poçanoğlu, “Biz neden evet dediğimizi ve neden evet diyeceğimizi biliyoruz. Tabi ki kafası karışık olan, duymamış olan, anlamamış olan vatandaşlarımız olabilir diye düşünerek ev ev, kapı kapı gezerek, gönülleri fethederek, onları ikna etmeye çalışarak desteklerini dualarını bekliyoruz. 16 Nisan’a kadar gece gündüz sahalardayız. Kadınlarımız bizim kahramanlarımız, işini bırakarak geliyorlar. Onlarla birlikte sabahleyin saat 9’da il teşkilatında toplanarak gruplara ayrılıyoruz. Hepimiz sahalardayız. 46 günlük bir süreçti biz başladığımızdan itibaren 24 gün kaldı. Hala sahalarda olmaya devam ediyoruz. Girmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Sanayisinden tutun küçük esnafına kadar, öğrenci yurtlarından tutun evlere, kapılara, ev sohbetlerine, hanımların günlerine varıncaya kadar gece gündüz gezmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English