Son Dakika Haberler

"Mescid-i Aksa ile ilgili yaşanan süreç, bir insanlık ve utanç ayıbıdır. Bu ancak Firavunların ve Nemrutların düşünebileceği kadar uç bir durumdur" "Daha dinamik, zinde ve 2023 hedeflerine koşan bir teşkilat ve yerel yönetimleri hep birlikte inşa edeceğiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Mescid-i Aksa ile ilgili yaşanan süreç, bir insanlık ve utanç ayıbıdır. Bu ancak Firavunların ve Nemrutların düşünebileceği kadar uç bir durumdur." dedi.

Kaya, Celal Bayar Parkı'nda AK Parti İl Teşkilatı ve belediye başkanlarıyla gerçekleştireceği toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, daha başarılı hizmet için istişare edeceklerini söyledi.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine değinen Kaya, bütün İslam dünyasının hoş olmayan bir tabloyla karşı karşı olduğuna dikkati çekerek, yeryüzünde Müslümanlar için en kutsal mabetlerden birisinin Kudüs ve Mescid-i Aksa olduğunu vurguladı.

Mescid-i Aksa ile ilgili yaşanan sürecin, bir insanlık ve utanç ayıbı olduğuna işaret eden Kaya, şunları söyledi:

"Bu ancak Firavunların ve Nemrutların düşünebileceği kadar uç bir durumdur. Hiçbir dinin mensubu, kim neye inanırsa inansın onların ibadet etme hürriyetini kısıtlamaya kalkmak, hele hele semavi dinler arasında böyle bir şeyi hayal etmek mümkün değil. Dolayısıyla İsrail'in bu yaptığı hatadan döneceğini ümit ediyorum. Telin ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bu zulmün inşallah en kısa zamanda ortadan kalkmasını Rabbim lütfeylesin."

- İl, ilçe ve belde kongre süreçleri

Kaya, teşkilattaki kongre süreçlerine değinerek, delege seçimlerinin çoğunun yapıldığını, nüfusu 5 binin altındaki beldelerde ise atamaların gerçekleştirildiğini belirtti.

Atamaların büyük bir çoğunluğunun bittiğini ifade eden Kaya, "Şimdi nüfusu 5 binin üzerindeki beldelerimizin ve ilçelerimizin kongre süreçleri başladı. Arkasından da il kongreleri başlayacak. 2018 yılının Ocak, Şubat ayı gibi de il kongrelerimizi tamamlamış oluruz. AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongre süreci inşallah 2018'de gerçekleşmiş olacak. Daha dinamik, zinde ve 2023 hedeflerine koşan bir teşkilat ve yerel yönetimleri hep birlikte inşa edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English