Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı:

"1999 dedik, 2018 diyoruz. Ne oldu bu yıllar içinde? Eskiden uluslararası alanda esamesi okunmayan, hiçbir saygınlığı olmayan, pasaportunuzu verdiğinizde yüzlerini buruşturan insanlarla muhatap olan Türkiye kayboldu. Onun yerine güçlü bir Türkiye geldi"

Anadolu Ajansı haberine göre;
BURSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, "1999 dedik, 2018 diyoruz. Ne oldu bu yıllar içinde? Eskiden uluslararası alanda esamesi okunmayan, hiçbir saygınlığı olmayan, pasaportunuzu verdiğinizde yüzlerini buruşturan insanlarla muhatap olan Türkiye kayboldu. Onun yerine güçlü bir Türkiye geldi." dedi.

Kavakcı, Bursa'da, 2016 yılında Mardin'de şehit olan Sinan Yaylı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Osmangazi ilçesine bağlı Molla Ferani Mahallesi'ndeki şehidin babaevine gelen Kavakcı, burada şehit için dua okudu, aile bireyleriyle bir süre sohbet etti. Ardından 28 Şubat dönemi mağdurlarından Özlem Bulut'u ailesinin evine giden Kavakcı, Meclise başörtülü bir şekilde girdikleri anı hiç unutamadığını söyledi.

Kavakcı, "Ne oldu? Başımıza yıkılmadı gök kubbe. Cumhuriyete bir şey olmadı. Kaç kişinin bu nedenlerden dolayı hayatı alt üst oldu? Ama elhamdülillah, döktüğünüz her gözyaşı, yaşanan her hüzün ahirette madalyalar gibi parıl parıl karşınıza çıkar inşallah." diye konuştu.

Daha sonra Merinos Göl Park'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Kavakcı, hükümetin bir yandan PKK, YPG, PYD ve FETÖ ile mücadele edip, diğer yandan ekonomi, sosyal hayat, istihdamı artırmaya yönelik yeni projeler üzerine çalışmalar yaptığını söyledi.

28 Şubat döneminde yaşanan zorlukları dile getiren Kavakcı, şöyle devam etti:

"1999 dedik, 2018 diyoruz. Ne oldu bu yıllar içersinde? Eskiden uluslararası alanda esamesi okunmayan, hiçbir saygınlığı olmayan, pasaportunuzu verdiğinizde yüzlerini buruşturan insanlarla muhatap olan Türkiye kayboldu. Onun yerine güçlü bir Türkiye geldi. Onun yerine her yerdeki kardeşlerinin yardımına koşan bir Türkiye geldi. Saçma sapan ayrımcılıkların olduğu Türkiye yerine, devletin vatandaşına tepeden baktığı Türkiye yerine millet, devlet ayrımını gözetmeyen bir anlayış geldi."

Programın devamı basına kapalı gerçekleşirken Kavakcı'ya, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ile Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan eşlik etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English