Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Demiröz, AR-GE Başkanlığının düzenlediği "Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi" konulu eğitim programına katıldı.

Programda AK Parti Genel Merkez çalışanları ile bir araya gelen Demiröz, burada yaptığı konuşmada, 16'ncı yaşını geride bırakan AK Parti'nin kaderinin milletin kaderiyle bütünleştiğini, AK Parti'nin dünyadaki mazlum ülkelerin kaderini de şekillendirdiğini ve bu nedenle sorumluluklarının çok büyük olduğunu kaydetti.

Konuşmasında, gençlerin geçmişte yaşanan sıkıntıları bilmediğine ve bunların çok iyi anlatılması gerektiğine işaret eden Demiröz, "Milletin yüzde 50'ye yakın kısmının oyunu almış bu partiyi kapatmaya kalktılar, yalanlarla, düzenlerle bunu yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. Milletten kopan, milletten ayrı düşünen, millete hizmet etmeyen partiler siyaset çöplüğünde yerini almıştır. AK Parti kendisine karşı oynanan tüm oyunlara rağmen hamdolsun ki halkın da teveccühüyle bugün 16. yılını tamamlamıştır." ifadelerini kullandı.

- "Milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği feraset bize güç veriyor"

Türkiye'nin kritik günlerden geçtiğini, ülkenin güneyinde yaşananların üzücü olduğunu ifade eden Vedat Demiröz, bazı ülkelerin ekonomik, siyasi ve farklı yönlerde Türkiye'ye karşı haince davranışları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin. Buna hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. Şükürler olsun ki milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği feraset bize güç katıyor. Bu mücadeleyi sadece parti olarak değil, milletçe veriyoruz."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English