Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

"16 Nisan'da çok büyük bir sistem değişikliğine gidildi. Cumhurbaşkanımız, AK Parti üyesi oldu. Şimdi hepimizin gönlünden geçen kurucu liderimiz AK Parti'nin genel başkanı olacak"

Anadolu Ajansı haberine göre;
MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "16 Nisan'da çok büyük bir sistem değişikliğine gidildi. Cumhurbaşkanımız, AK Parti üyesi oldu. Şimdi hepimizin gönlünden geçen kurucu liderimiz AK Parti'nin genel başkanı olacak." dedi.

Çalık, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen 6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'na katıldı.

Stantları gezerek ziyaretçilerle sohbet eden Çalık, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çalık, 21 Mayıs'ta AK Parti'nin kongreye gideceğini anımsatarak, bundan dolayı hem teşkilatlarda hem de millette büyük bir heyecan olduğunu söyledi.

Kongre süreci için hazırlıkların son hızla devam ettiğini aktaran Çalık, şöyle devam etti:

"AK Parti, milletin ruhunun yoğrulduğu bir parti, milletin beraberce yol aldığı bir parti. 15 yıl boyunca kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yol aldı, yol katetti. 16 Nisan'da çok büyük bir sistem değişikliğine gidildi. Cumhurbaşkanımız, AK Parti üyesi oldu. Şimdi hepimizin gönlünden geçen kurucu liderimiz AK Parti'nin genel başkanı olacak."

Fuarla ilgili değerlendirme yapan Çalık, fuarın 370 yayınevinin katıldığı ve 100 binin üzerinde kitabın tanıtıldığı başarılı bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

Tüm Türkiye'de fuarın yansımalarının olduğunu kaydeden Çalık, "Okuyan bir toplum olmamız ve okuduklarımızı çevremize anlatmamız gerek. Bilerek fikir sahibi olmamız gerek. Bu vesileyle de Büyükşehir Belediyemiz, sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun değil, Türkiye'nin en önemli kitap fuarlarından üçüncüsü olma hedefini koymuş. Ben ilk üçün içerisinde olduğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da fuarın Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olduğunu ifade etti.

Etkinliğin bir kültür haftasına dönüştüğünü ve öğrencilerin yazarlarla bir araya geldiğini anlatan Çakır, "Hedeflediğimizin üzerinde katılım ve yoğunluk gördük. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

- "Anneler Günü" ziyaretleri

Çalık ve Çakır, daha sonra Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada silahla başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ramazan Yılmaz'ın annesi Ayşe Yılmaz'ı Battalgazi ilçesindeki evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Çalık, Anneler Günü dolayısıyla Elazığ'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Yusuf Kenan Mutlu'nun eşi Nahide Mutlu'yu da ziyaret etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English