Son Dakika Haberler

"Bu anayasa değişikliği ile Türkiye'de yeni bir yönetim sistemi, yönetim şekli ikame edilecektir. Bu, Türkiye'nin geleceği ile ilgili son 100 yıldaki en önemli projelerinden bir tanesidir" "Bu anayasa değişikliği Türkiye'nin istiklalidir, istikbalidir ve istikrarıdır. Bu kadar önemlidir bu değişiklik. İstemeyenlerin neden istemediklerini çok iyi biliyorsunuz. İktidarda olmasalar da onların zihniyetindeki vesayet odakları istedikleri gibi, istedikleri noktada müdahale ettiriyorlardı. Bu bitiyor v

Anadolu Ajansı haberine göre;
DÜZCE (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, anayasa değişikliğine ilişkin, "Bu anayasa değişikliği ile Türkiye'de yeni bir yönetim sistemi, yönetim şekli ikame edilecektir. Bu, Türkiye'nin geleceği ile ilgili son 100 yıldaki en önemli projelerinden bir tanesidir." dedi.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde, partisinin Düzce İl Teşkilatınca düzenlenen İl Danışma Meclisine katılan Ataş, burada yaptığı konuşmada, anayasa değişikliği teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda gündeme geldiğini, 11 gün ve 100 saatin üzerinde bir çalışma ile 18 madde olarak Meclisten geçtiğini anımsattı.

Meclisten geçen bu teklifin nihai kararını milletin vereceğini belirten Ataş, "Bu anayasa değişikliği ile Türkiye'de yeni bir yönetim sistemi, yönetim şekli ikame edilecektir. Bu, Türkiye'nin geleceği ile ilgili son 100 yıldaki en önemli projelerinden bir tanesidir. Niye, Türkiye'de son 14 yıllık iktidarlarımız süresinde aynı partiden olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız AK Parti'den seçilmiş olmasına rağmen, zaman zaman fikri uyuşmazlıklar, yönetim ve karar verme noktasında zaman zaman ağır aksak yürüyen işler var." diye konuştu.

- "Türkiye'nin istiklalidir, istikbalidir ve istikrarıdır"

"Bu anayasa değişikliği Türkiye'nin istiklalidir, istikbalidir ve istikrarıdır." diyen Ataş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kadar önemlidir bu değişiklik. İstemeyenlerin neden istemediklerini çok iyi biliyorsunuz. İktidarda olmasalar da onların zihniyetindeki vesayet odakları istedikleri gibi, istedikleri noktada müdahale ettiriyorlardı. Bu bitiyor ve vesayet sistemi tarihe karışacağı için rahatsızlar, bundan dolayı istemiyorlar. Biz de inanıyoruz ki milletimiz 11 seçimde nasıl bir cevap verdiyse, yapılacak olan halk oylamasında da en güzel cevabı verecek inşallah. Biz bugüne kadar milletimizi aldatmadık, yanıltmadık. Ne söylediysek onu yaptık. Neyi vadettiysek yaptık, yerelde de genelde de. Millete karşı alnımız ak, başımız dik siyaset yapmaya devam ediyoruz. Eskiden milletvekilleri insanların içine çıkamazdı, şimdi biz insanların içinden çıkmıyoruz. Gönül rahatlığıyla siyaset yapmayı, kadrolarımıza yaşatıyoruz hem de biz yaşıyoruz."

Ataş, konuşmasına daha sonra basına kapalı bölümde devam etti.

Toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Düzce milletvekilleri Fevai Arslan ile Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve çok sayıda partili katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English