Son Dakika Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım: (2) "Kimse caz yapmasın. Ey Kılıçdaroğlu, sen hangi akla hizmet ediyorsun? 'Afrin'e girmeyin' diyorsun. Bu nasıl mantık? Yedi düvelin desteklediği terör örgütleri PKK/PYD-YPG/DEAŞ... Al birini, vur ötekine. Açıkça devletimize, milletimize kafa tutuyor. Kimden yanasın? Çık da söyle" "Dün olduğu gibi bugün de vatanımızı, sınır boylarımızı korumak mecburiyetindeyiz. 100 yıl evvelki kurtuluş mücadelemiz neyse 15 Temmuz mücadelemiz de odur. Çanakkale'

Anadolu Ajansı haberine göre;
ERZİNCAN (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Kimse caz yapmasın. Ey Kılıçdaroğlu, sen hangi akla hizmet ediyorsun? 'Afrin'e girmeyin' diyorsun. Bu nasıl mantık? Yedi düvelin desteklediği terör örgütleri PKK/PYD-YPG/DEAŞ... Al birini, vur ötekine. Açıkça devletimize, milletimize kafa tutuyor. Kimden yanasın? Çık da söyle." dedi.

Yıldırım, Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Erzincan 6. Olağan İl Kongresi'ne katılarak, partililere hitap etti.

Başbakan Yıldırım, "Dün olduğu gibi bugün de vatanımızı, sınır boylarımızı korumak mecburiyetindeyiz. 100 yıl evvelki kurtuluş mücadelemiz neyse 15 Temmuz mücadelemiz de odur. Çanakkale'deki mücadelemiz neyse Afrin'deki mücadele de odur. Bundan sonra başka yerdeki mücadele de aynı şekilde devam edecektir." ifadesini kullandı.

"Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir." diyen Yıldırım, tarihten bugüne hiç kimseye saldırılmadığını, sömürgecilik yapılmadığını, meşru müdafaadan da asla taviz verilmediğini bildirdi.

- "Bilesiniz ki sonuna kadar gideceğiz, köklerini de kazıyacağız"

Sınırlara yönelen tehdidi ortadan kaldırmak için uluslararası hukuktan doğan haklarla sınır dışı operasyonların gerçekleştirildiğini belirten Yıldırım, bu operasyonun Türkiye'ye ve milletimize yönelen tüm tehdit ve zulüm bitinceye kadar edeceğini söyledi.

Yıldırım, şöyle devam etti:

"Kimse caz yapmasın. Ey Kılıçdaroğlu, sen hangi akla hizmet ediyorsun? 'Afrin'e girmeyin' diyorsun. Bu nasıl mantık? Yedi düvelin desteklediği terör örgütleri PKK/PYD-YPG/DEAŞ... Al birini, vur ötekine. Açıkça devletimize, milletimize kafa tutuyor. Kimden yanasın? Çık da söyle. Bilesiniz ki sonuna kadar gideceğiz, köklerini de kazıyacağız. Sen istesen de istemesen de. Senin sözlerin bizi, kahraman Mehmetçiği bu mücadeleden döndüremez."

Başbakan Yıldırım, selam yolladığı cephedeki kahraman Mehmetçiklere, "Kulak verin, bakın ne diyoruz? Davamız haktır bizim, yüzümüz aktır bizim. Müslüman Türk erleriyiz, yolumuz Hak'tır bizim." diye seslendi.

- "Evlere şenlik bir anamuhalefet var"

Bu mücadelenin bütün insanlığın varoluş mücadelesi olduğunu aktaran Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Yıldırım, şunları kaydetti:

"Ne diyor? Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en korkak adamı Recep Tayyip Erdoğan'mış. Hadi oradan haddini bilmez. 15 Temmuz'da tankların arasından sıvışıp belediye başkanının evine sığınırken, Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım meydanlardaydı, alçaklara karşı mücadele ediyordu. Kim korkak, kim korkak değil, bu millet en iyisini bilir.

Afrin operasyonu devletin operasyonuymuş. siyasetin değil... Allah akıl fikir versin. Bu yaşa gelmiş, devlet nedir, siyaset nedir farkında değil. Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı. Devlet ne kardeşim? Devlet, soyut bir kavram, ülkeyi yöneten siyasettir, millettir. Millet ülkede siyaseti belirler, siyaset de ülkeyi yönetir. Bunların kafası vesayet kafasıdır. Hala demokrasiyi anlayamamışlar. Afrin'i siyaset konuşmayacak da balinaların, yunusların, kaplumbağaların geleceğini mi konuşacağız? Allah akıl fikir versin. Evlere şenlik bir anamuhalefet var. Bu muhalefeti bu milletin başından mevlam eksik etmesin. Hiç değilse ciddi meselelere değinecek zamanları, kapasiteleri yok. Abesle iştigal ediyorlar. "

(Sürecek)


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English