Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Beyşehir Teşkilatında Mustafa Şenol güven tazeledi

AK Parti İlçe Teşkilatının 6. olağan genel kurulunda Mustafa Şenol, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kongreye AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı,  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, il başkan yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, MHP İlçe Başkanı Adem Sezen ve partililer katıldı. TBMM’de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Beyşehir ilçe girişinde rahvan atlılar ile biçerdöver ve traktörlerin bulunduğu bir konvoyla karşılandı. 



Kongrede konuşan Babaoğlu,  bölgedeki mazlumlara elini uzatan Türkiye’nin son dönemde ciddi manada bir dış saldırı altında olduğunu belirtti. ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması kararına tepki gösteren Babaoğlu, Amerikan Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması ve Kudüs’ün İsrail’in başkenti olması ile ilgili sürecin hızlandırılmasının sadece Müslümanlar için değil, tüm aklı selim dünya insanları için bile kabul edilemeyen bir durum olduğunu dile getirdi. Babaoğlu “Sürekli yerleşim yerleri açan, Filistinliler’i kendi topraklarında yabancılaştıran, her türlü zulmü gösteren Siyonist emeller peşinde dünyanın bir virüsü haline gelmiş bir İsrail Siyonist devletinin yaptıklarını, zulmü, işkenceyi, işgali hepsini görüyor ve kınıyoruz. ABD başkanının açıkladığı bu kararı kabul etmiyoruz”dedi.



Konuşmasında, Beyşehir bölgesini yakından ilgilendiren devlet ve belediye yatırımlarına da değinen Babaoğlu, duble yol çalışmalarında sona yaklaşılan Beyşehir-Konya arasındaki bölünmüş yol çalışmalarına değindi. Babaoğlu “Konya-Beyşehir yolu aşkımız şükürler olsun bitti, aşkın bitmesine ‘şükürler olsun’ denir mi?  ‘Aşk’ dediğimiz için, ‘aşkımız gibi hiç bitmeyecek’ denildiği için ben de böyle söylüyorum. Biz yeni aşklar arayacağız Beyşehir için, Hüyük ve Derebucak için, Konya’nın 31 ilçesi ve Türkiye için… Yeni hayaller kuracağız, yeni hayaller peşinde koşacağız.”dedi. Konuşmasında, Beyşehir’in doğalgaza kavuştuğunu, ilçenin KPSS gibi büyükşehirlerde yapılan ne kadar sınav varsa, bu sınavların merkezi haline geldiğini anlatan Babaoğlu, Beyşehir Gölü Uzun Devreli Gelişim Planı ile sit alanı ve kıyı kenar çizgisi üzerinde çalıştıklarını da hatırlattı.  

BEYŞEHİR-DEREBUCAK ARASI DA DUBLE YOL OLUYOR

Karayolları yatırımları ile ilgili açaklamalarda da bulunan Babaoğlu, Beyşehir-Derebucak arasının tümüyle duble yol olması ile ilgili planlamaların tamamlandığını belirterek, Beyşehir-Isparta karayolunun da çift yol olması konusunda çalışmaların başladığını hatırlattı.

Beyşehir'in av tüfeği üretiminde söz sahibi olduğunu hatırlatan Babaoğlu, üreticinin önünün açılması için bu alanda yaptıkları çalışmaları anlattı. 

“HEP BERABER BAŞARDIK”

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, son dönemde gerçekleştirilen Beyşehir Belediyesi ve devlet yatırımlarına değindi. Bu dönemde yatırımlar konusunda Beyşehir olarak çok büyük bir başarıyı yakaladıklarını anlatan Özaltun, bu başarıyı Beyşehir olarak ilçe başkanıyla, teşkilatlarıyla, büyükşehiriyle, milletvekilleriyle başkentiyle bir bütün olarak hareket ederek sağladıklarını dile getirdi. Başarıda emeği olan herkese teşekkür eden Özaltun, “Biz bu başarıyı yaparken, ‘tek başımıza’ demedik, yapmadık. İstişareler sonucunda bu projeleri, imkanları ürettik. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi parti temsilcilerimizle birlik beraberlik içerisinde hareket ederek,bu noktaya geldik. Yeter mi, yetmez, inşallah birlikte çalışarak ilçemize daha çok proje ve hizmet üreteceğiz.Çünkü, bu halkımız her şeyi hak ediyor” diye konuştu.



ANGI’DAN ABD’YE ‘KUDÜS’ TEPKİSİ…

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, ABD’nin Kudüs kararına tepki gösterdi. Angı “Herkes dua ediyor, herkes  bu mücadelenin içinde, Kudüs düşmemeli arkadaşlar, Kudüs Müslümanların ortak kutsalı, ilk kıblemiz. Tarihe baktığımız zaman Osmanlı sonuna kadar orayı savunmak adına direnmiştir, Osmanlı’nın çekilişinin tam yüzüncü yılında bu acıyla karşı karşıyayız, fert olarak duyarlı olmak zorundayız. Meclisimize teşekkür ediyorum tüm gruplar ortak bildiriyle Türkiye’nin buna mesajını net vermiştir. Meclis dışındaki tüm partilere de teşekkür ediyorum, bunu milli bir mesele olarak gördüler. Doğrusu bu arkadaşlar, Beyşehir’de bulunan tüm parti temsilcisi arkadaşlarımız Beyşehir için tek yumruk olabilirse, Konya’da bizler tek yumruk olabilirsek, bu ülkede tek yumruk olabilirsek bunu başarırız, mutlaka farklı düşünüyoruz ki, her birimiz farkı farklı siyasi partilerde siyaset yapıyoruz ama aynı geminin içerisindeyiz” dedi.



Tek liste halinde girilen kongerede İlçe Başkanı Mustafa Şenol, yeniden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığına seçildi. Kongrede konuşan Şenol, son dönemde ülke üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek “Artık herkes anlamıştır sanıyorum, hedef Recep Tayyip Erdoğan değil, Türkiye Cumhuriyeti. Hepimiz bunun farkındayız. Kudüs bizim eski kıblemiz ve en son ona saldırdılar.  Artık durmayacaklar ama biz hep dik duracağız,  biz liderimizin arkasında dik duracağız" dedi.





 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English