Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Antalya Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: (5) "Bize göre dünyanın öteki ucu olan Kuzey Kore'nin merkezinde bulunduğu krizle ilgili endişelerimizi ifade ettik. Nükleer bir savaş, taraflarla birlikte tüm dünya için telafisi mümkün olmayan bir felakettir. Japonya ve Güney Kore gibi yakın dostlarımızı tedirgin eden bu gerilimin, silahlar ve füzeler ateşlenmeden sona erdirilmesini diliyoruz" "Milletimizin bize olan sevgisi, desteği, mecburiyetinden veya mahkumiyetinden değil, ülkemize en iyi h

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANTALYA (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bize göre dünyanın öteki ucu olan Kuzey Kore'nin merkezinde bulunduğu krizle ilgili endişelerimizi ifade ettik. Nükleer bir savaş, taraflarla birlikte tüm dünya için telafisi mümkün olmayan bir felakettir. Japonya ve Güney Kore gibi yakın dostlarımızı tedirgin eden bu gerilimin, silahlar ve füzeler ateşlenmeden sona erdirilmesini diliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Expo Kongre Merkezi'nde, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılarak, partililere hitap etti.

Suriye ve Irak'ta oynan oyunları yakından takip ettiklerini ve gereken durumlarda sahada varlıklarını göstermekten çekinmeyecek şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Erdoğan, Körfez bölgesindeki sıkıntıların suhuletle çözüme kavuşturulması için her türlü gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize göre dünyanın öteki ucu olan Kuzey Kore'nin merkezinde bulunduğu krizle ilgili endişelerimizi ifade ettik. Nükleer bir savaş, taraflarla birlikte tüm dünya için telafisi mümkün olmayan bir felakettir. Japonya ve Güney Kore gibi yakın dostlarımızı tedirgin eden bu gerilimin, silahlar ve füzeler ateşlenmeden sona erdirilmesini diliyoruz. Gerek ülkemizin içinden geçtiği süreç, gerek dünyada yaşanan gelişmeler Türkiye'nin mutlaka güçlü olması gerektiğini gösteriyor. Güçlü olmanın yolu da imkanlarımızı ve potansiyelimizi en doğru şekilde kullanmaktan geçiyor." diye konuştu.

- "Milletimiz bizden icraat bekliyor"

Erdoğan, 2019 seçimlerinin bu bakımdan Türkiye'nin geleceğinde belirleyici bir dönüm noktası olacağına işaret ederek, "AK Parti olarak 2019'a kadar olan dönemi çok iyi değerlendirmek zorundayız. Hem teşkilatlarımızdaki değişimi hem hükümet çalışmalarını bu anlayışla titiz bir şekilde yürüteceğiz. Milletimizin bize olan sevgisi, desteği, mecburiyetinden veya mahkumiyetinden değil ülkemize en iyi hizmetleri veriyor olmamızdan kaynaklanıyor. Bugün de milletimiz bizden icraat bekliyor. Ülkemizde rekabet edebileceğimiz bir ana muhalefet olmadığı için kendi kendimizle rekabet etmek durumundayız."değerlendirmesinde bulundu.

Son 15 yılda Türkiye'yi üç kat büyüttüklerini, şimdi hedeflerinin 2023 hedeflerine ulaşmak olduğunu dile getiren Erdoğan, bunun da Türkiye'yi 6-7 yılda şu andakinden iki kat fazla büyütmekten geçtiğine işaret ederek, "Gelişmekte olan pek çok ülkenin düştüğü orta gelir tuzağını aşmak için bunu başarmak zorundayız. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz ama önce 2019 seçimlerinde ihtiyacımız olan neticeye ulaşmamız gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde muhteşem bir çalışma yapan AK Partili kadınların, kendisine, evleri dolaştıklarını ve sadece broşürle dolaşmanın uygun olmadığını, birer de kahve vermek istediklerini söylediklerini aktardı.

Kahvenin üzerine, "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" yazmak istediklerini belirten partili kadınlara "Güzel olur" yanıtı verdiğini kaydeden Erdoğan "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Güzel mi? Hanım kardeşler buna hazır mıyız? Antalyalı kahveyi de sever, öyle mi? Evinin verandasında, bahçesinde şöyle kahveyi demler ve orada da kahveyi içerken kimi hatırlayacak? Sizi. 'Kim getirdi bu kahveyi bize?', 'AK Parti Kadın Kolları. Onun için çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

- "Gençliğimizden çok şeyler bekliyorum"


Gençlere de seslenen Erdoğan, "Durmak yok, üniversitelerde bütün gençliğimizle el ele olacaksınız, dolaşacaksınız, bütün mahallelerde dolaşacaksınız ve kucaklayıcı olacaksınız. Kırmadan, dökmeden, barışa giden yolda, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma yolunda ben gençliğimizden çok şeyler bekliyorum, umutluyum." diye konuştu.

Başta il başkanı olmak üzere, ilçe başkanları ve tüm sandık kurullarının hep beraber sandık esaslı olarak çalışacağını vurgulayan Erdoğan, "Şu anda teşkilat başkanlığımız koşturuyor, elemanlarını gönderiyor ve yapılan tüm temayül yoklamalarıyla değerlendirmelerimizi yapacağız. Daha heyecanlı, daha güçlü bir teşkilatla inşallah Antalyamızı da yenileyeceğiz. Kırıp dökmeden, gücendirmeden, el ele, omuz omuza, 2019'a hazırlanacağız. Buna var mıyız? Çünkü karşımızdaki sorunlar ancak böyle bir çalışmayla üstesinden gelebileceğimiz büyüklüktedir. Sizlere inanıyorum, güveniyorum. Bir kez daha AK Parti ve ülkemize yaptığınız hizmetler için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Erdoğan, salondakilerle birlikte "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi.

(Bitti)


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English