Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Akşehir, 66. ilçe danışma meclisini gerçekleştirdi

AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı 66. İlçe Danışma Meclisi’ni Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti Akşehir, 66. ilçe danışma meclisini gerçekleştirdi
Gündeme yönelik önemli açıklamaların yapıldığı, çalışmaların değerlendirildiği toplantıya AK Parti Akşehir İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Koordinatörü M. Kemal Avcıoğlu, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sağbili, Mustafa Özkaya, AK Parti Akşehir Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile partililer katıldı. 

İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'un göndermiş olduğu mesaj okundu ve ardından Divan heyetinin seçilmesine geçildi.

Divan heyeti seçilmesinin ardından ilk olarak konuşmayı İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı A.Bahadır Örs katılımcıların Ramazan'ı Şerif-i'ni tebrik ederek sözlerine başladı.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Örs, “Bizler Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı olarak tarihi referandum sonrası , başta belediye başkanımız,yönetim-meclis üyelerimiz olmak üzere, 1092 numaralı Sandıkta neden %100 oy alamadık da %91,76'da kaldık, 1147 numaralı Sandıkta oy kullanan vatandaşlarımız neden %64,56 hayır yönünde tercihlerini kullandılar? Sorularının cevabı üzerinde mesaimizi harcıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Belediye çalışmalarıyla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Akkaya, gündeme yönelikte açıklamalara yer verdi.

16 Nisan 2017 tarihinde vatandaşların geleceğimize yönelik önemli bir karara imza attığının altını çizen Akkaya, “Partimizin Genel Başkanlığına tekrar geçen Cumhurbaşkanımız ve kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, halkımızdan aldığımız güçle, yeni atılımlara imza atacağız” dedi.

Yol, doğalgaz ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Akkaya, “Belki de uzun süre tekrar dönüp bakmayacağımız bir alt yapı çalışması devam etmekte.Alt yapı, doğalgaz çalışması dolayısıyla kazılan bölgeleri hemen kapatıp yollarımızı açmaya gayret gösteriyoruz,biraz zahmetli zor çalışmalar bunlar.Kalıcı rahatlıklar için geçici rahatsızlıklar olabiliyor,vatandaşımızdan biraz sabırlı olmalarını rica ediyoruz.Ayrıca yine belediyemiz ve milli eğitim bakanlığımız işbirliği ile Türkiye genelinde Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması gerçekleştiriyoruz.81 İlde şu anda çocuklarımız Hocamızın fıkralarımı canlandırıyorlar,elemeleri devam ediyor.Bu büyük bir organizasyon,inşallah finalini de büyük bir coşku ile gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

66. İlçe Danışma Meclisinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan  Akkaya, Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Yeni anayasa ile vesayete son verildiğini, halkın 16 Nisan’da bunun sıradan bir seçim olmadığını kanıtladığını ifade eden AK Parti Konya Yönetim kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü M. Kemal Avcıoğlu, “16 Nisan’da genel seçim veya yerel seçim yapılmadı. Burada milletimizin kendi geleceği ile  ilgili bir seçim söz konusuydu. Bu açıdan 16 Nisan’da yaptığımız referandum tarihi bir seçim oldu.” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçilen İlçe Danışma Meclisi'ne Konya Milletvekili Halil Etyemez'in, yengesinin vefatı sebebiyle katılamadığı öğrenildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English