Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Antalya'da

Ramazanoğlu: "İçimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevincinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANTALYA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "O içimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Antalya'da "Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası" düzenlendi.

Belek'teki bir otelin sahasında organize edilen turnuvaya, 31 ildeki huzurevlerinden 160 sporcu katıldı. Turnuvayı izleyen Bakan Ramazanoğlu, geçiş töreni sırasında sporcuları ayakta alkışladı. Ardından Antalya İzcilik Kulübü üyeleri, izcilik yemini etti. Ramazanoğlu, yemin eden izcileri kutlayıp, bazı hediyeler verdikten sonra izci selamı verdi.

Bakan Ramazanoğlu, yaptığı konuşmada, bu organizasyona yaklaşık üç ay önce sporcuların katılımıyla gerçekleştirdikleri bir toplantıda karar verdiklerini anlattı. Organizasyon için heyecanla çalışıldığına değinen Ramazanoğlu, "İşler tatlı heyecandan artık iddiaya bindi. Biz daha iyisini yapıyoruz, en iyisini yapıyoruz." ifadesini kullandı.

Bugün herkesin birbiriyle yarışacağını anlatan Ramazanoğlu, bir insanın 80 yaşına da gelse içinde bir çocuk olduğunu söyledi. Ramazanoğlu, "O içimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevincinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız." diye konuştu.

Ramazanoğlu, geçiş töreni yapılırken gördüğü sporcuların içindeki çocuktan etkilendiğini ve kendi içindeki çocuğu hissettiğini dile getirdi.

Tören sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir telefon görüşme yaptığını anlatan Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Belki biraz önce fark ettiniz, çok özel bir telefon aldım. O özel telefondan size de bahsetmek istiyorum. Çünkü üzerimde bir selam var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aramıştı. Dedi ki 'Benden çok selam söyleyin yetişkin gençlerimize ve hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri ve organizasyonu yapanları da buraya katılan sanatçılarımızı, sporcularımızı, basın mensuplarımızı, destek veren herkesi tebrik ediyorum ve hep böyle güzelliklerle iyiliklerle buluşun. Özellikle de selamlarımı söyleyin' dedi. Ben de selamlarını söylüyorum."


Denizlili olduğunu anımsatan Ramazanoğlu, karşılaşmalarda Denizli takımını tutmak için izin istedi.

- Ünlülerle bocce oynadı

Konuşmaların ardından Bakan Ramazanoğlu, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sanatçılar Ece Erken, Nadide Sultan, Ahmet Selçuk İlkan, sunucu Zahide Yetiş, eski futbolcu Tanju Çolak ile Aile ve Sosyal Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin bocce oynadı.

Oyun sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Ramazanoğlu daha sonra etkinliğe katılan sanatçı ve sporculara teşekkür plaketi verdi.

Ramazanoğlu, ardından otelde verilen yemekte, ünlüler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada Ece Erken'in oğlunu seven Bakan Sema Ramazanoğlu, "Her anını güzel yaşa, bunları özleyeceksin, ağlamasını bile özleyeceksin." dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English