Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ahmet Sorgun: Ekonomik bir savaş veriyoruz

AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı Genel Merkez MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un katıldığı 71. İlçe Danışma Meclisi’nde bir araya geldi.

Akşehir Kültür Merkezi’nde yapılan 71. İlçe Danışma Meclisi’ne Genel Merkez MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir İlçe Koordinatörü Muharrem Akkaya, İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek ve Yönetimi, Mahalle Başkanları, Sandık Kurulu Başkan ve yönetimleri ile vatandaşlar katıldı.

ÇARDAKOĞLU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”

Divan heyetinin seçilmesinin ardından konuşmasını yapan İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, son bir aylık parti çalışmasını aktardı.

AK Parti Akşehir olarak her zaman sahada olduklarını vurgulayan Başkan Çardakoğlu, “Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz, yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımızla her zaman sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımızı, STK’larımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz” dedi. 

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğuna değinen Başkan Çardakoğlu, “17-25 Aralık olayları, gezi olayları, 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi birçok hadise ile ülkemizin üzerine geliyorlar. Bizim güçlü bir ülke olduğumuzu, kenetlendiğimizi biliyorlar. Bu yüzden tankla tüfekle yıkamayan yedi düvel şimdi ekonomi ile yıkmaya çalışıyor. Ama asla başarılı olamayacaklar. Biz bir ve diri oldukça bunu başaramayacaklar. Para kaybedilirse, elbet kazanılır. Ama Vatan, namus, bayrak ve toprak kaybedilirse geri kazanılmaz ve kazanılması kolay olmaz. Sınır komşumuz Suriye, Irak ve Libya’dan farkımız kalmaz. Bu yüzden bu ekonomik savaşta fırsatçı olmayalım. Fırsatçılara izin vermeyelim. Bir ve beraber olalım ki yedi düvel yine başaramasın” sözlerine yer verdi. 

AKKAYA: “AK PARTİ TÜRKİYE’NİN PARTİSİDİR”

AK Parti ailesinin giderek büyüyen bir aile olduğunu belirten Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Genciyle kadınıyla ve yaşlısıyla Ak Parti Türkiye’nin partisi olmaya devam ediyor. 2002’de devraldığımız ülkemizi şaha kaldıran partimizin yatırımlarını görüyoruz. Ekonomik savaş ile üzerimize gelseler de bir durmak yok yola devam diyoruz” diyerek ve belediye yatırımlarını sunarak konuşmasını tamamladı.

SORGUN: “AKŞEHİR BAMBAŞKA BİR ŞEHİR”

Danışma meclislerinin istişare noktası olduğuna dikkat çeken AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “İl Başkanlığımız tarafından organize danışma meclislerimize milletvekili dağılımında ben Akşehir bölgesine gideceğim dedim. Çünkü Akşehir benim için bambaşka bir şehir. Helvasını yiyen ve suyunu içen bir kimse tekrar Akşehir’e uğramadan gitmiyor. Akşehir köklü tarihi ile sosyal ve kültürel bir şehir. Bazı şehirler vardır adında sadece şehir kelimesi geçer ama Akşehir, geleneği ve kültürü olan bir şehirdir” dedi.

Türkiye siyasi tarihinde en çok istişare eden partinin AK Parti olduğunu belirten Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Partiyi birlikte yönetmek, sorunları masaya yatırmak ve çözüm üretmek amacıyla tüm kademeleriyle bir araya gelen parti Ak Partidir” şeklinde ifade etti.

Türkiye’yi tankla tüfekle yıkamayan yedi düvelin ekonomi oyunları ile Türkiye üzerine oyunlar oynadığını belirten Sorgun, “Ekonomik bir savaş veriyoruz. Bu açıdan bize bizden başka dost yok. Akşehir, Konya, Türkiye ve İslam Coğrafyası olarak kenetleneceğiz ve üzerimize gelen bu oyunları bozacağız. Cumhurbaşkanımız Kızılcahamam Kampında talimatı verdi. Fırsatçılara izin yok. Bizde vatandaş olarak fırsatçıları bildirelim. Bunların oyunlarına izin vermeyelim. 2009’da yaşanan kriz ülkemizi teğet geçti. Neden mi? Direndik. Bir olduk. Fırsatçılara izin vermedik. Ve ülkemizi daha da ileriye taşıdık. Ve bugün de başaracağız.  2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizden taviz vermeyeceğiz” dedi. 

Danışma Meclisi; görüş, öneri ve taleplerin ardından sona erdi. 
  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English