Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ahmet Sorgun'dan Kılıçdaroğlu'na: Yalan ve iftiralarına Konya'yı alet etme

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Sorgun, Kılıçdaroğlu'na "Yalan ve iftiralarına Konya’yı alet etme" dedi.

Ahmet Sorgun’dan Kılıçdaroğlu’na: Yalan ve iftiralarına Konya’yı alet etme
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Konya Ereğli’de bir bebeğin donarak öldüğü iddiasına a Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Ahmet Sorgun yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Sorgun açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde yalan ve iftiralarının dozunu artırmıştır.  Kılıçdaroğlu’na gerek Cumhurbaşkanımız, gerek hükümet sözcümüz, gerekse parti sözcümüz  en güzel cevapları vermişlerdir. Aynı zamanda  iftiraya uğrayanlar da adli mercilere başvurmuşlardır.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iftiralarına devam etmiş, bu iftiralarından birisine de Konya’yı alet etmeye çalışmıştır. Konya Milletvekili olmamız hasebiyle açıklama yapma zorunluluğumuz ortaya çıkmıştır.

AYAZ BEBEK OLAYI YALAN VE İFTİRADIR

Konya Ereğli’de 40 günlük bebeğin donarak öldüğünü iddia etmiştir. Bu külliyen yalan ve Konya üzerinden devletimize atılmış bir iftiradır. 

24 Aralık 2013’de  40 günlük adı konulmamış bebeğin ölüm olayı vuku bulmuştur. Bu ölüm  normal bir ölümdür. Bebeğin yapılan otopsisinde herhangi bir donma olayına rastlanmamıştır. Konya Adli Tıp  Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ölüm belgesinde bu açık bir şekilde görülmektedir.

Ayrıca Aile Sosyal Politikalar Ereğli İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği  raporda, ailenin  herhangi bir yardım talebinde bulunmadığı, ayrıca ölüm olayının gerçekleştiği gün evde yeterince yakacak odun ve kömürün bulunduğu tespit edilmiştir.

Olay bu kadar açık, net  ortadayken  ve olayın üzerinden tam 4 yıl geçmişken Ana muhalefet liderinin bunu gündeme getirmesinin akılla mantıkla izah edilebilir bir tarafı yoktur.

Dünyada barış ve hoşgörünün sembolü Hazreti Mevlana’yı anmaya hazırlandığımız şu günlerde barış, hoşgörü ve huzurun şehri Konya’nın ismi üzerinden atılan  iftira bizleri fazlasıyla rahatsız etmiştir. Bizler gibi Konyalı hemşerilerimizde bundan fazlasıyla rahatsızdır.

KONYA SOSYAL YARDIMLAŞMADA ÖRNEK ŞEHİR

Sosyal yardımlaşma noktasında Türkiye’ye örnek olan Konya’da açılıktan ve soğuktan  kimse ölmez Allah’ın izniyle. Belediyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve en önemlisi de Konyalı hemşerilerimiz yardıma muhtaçları korur kollar ve gözetir. (belediyelerimiz sosyal yardım noktasında Türkiye, ve ulusrarası alanda bir çok ödül almışlardır)

Onun için Konya’dan hiçbir zaman istediğini alamayan Kılıçdaroğlu’na  bu olaydan da ekmek çıkmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu’na diyoruz ki yalan ve iftiralarına Konya’yı alet etme. Olmayacağını bilsek de yine Mevlana’nın sözüyle çağrı da bulunuyoruz” Ya olduğunun gibi görün yada göründüğün gibi ol”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızın  yakınlarını hedef alan, belge diye salladığı kağıt parçalarının sahte olduğu gün yüzüne  çıktı. Ancak bu  sahtekarlığını yüzüne vuran televizyon kanallarına saldırmaya başladı. A. Haber ve ATV’yi üstü kapalı bir şekilde ölümle tehdit ediyor. 

Daha düne kadar Türkiye’de basın özgürlüğü yok diye bağıran, hatta bununla da yetinmeyip Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimlere özgürlük istediği de ortaya çıkmış oldu. 15 Temmuz hain işgal girişimindeki duruşuyla ne kadar milli olduğunu kanıtlamış A Haber ve ATV’ye yapılan bu saldırıyı kınıyorum.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English