Son Dakika Haberler

Ahmet Şan'dan Başakşehir'e bilet ricası!

Eklenme Tarihi: 25.05.2017 - 11:00 , Son Güncellenme: 25.05.2017- 11:45

Konya ZMO Başkanı Celil Çalış ve beraberindekilerin ziyaretinde konuşan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, bir temaşa oyunu olan futbolun seyirciyle güzel olduğunu ve Medipol Başakşehir’in boş kalacak tribünlerinin kendilerine tahsis edilmesi konusunda ricada bulunduklarını söyledi.

Ahmet Şan’dan Başakşehir’e bilet ricası!
Kayacık Tesislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Ahmet Şan, “Konyalı hemşehrilerimizin takımımıza destek olması tabiki bizleri de memnun ediyor. Bu iş birlik beraberlikle oluyor. Zaten şu anda tüm Konyalı hemşehrilerimiz adeta teyakkuzda. Bize ayrılan biletlerin tamamı bitti. Konya’mız geçmişte gerek Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerekse yine Eskişehir’de oynadığı final maçlarında yaptıklarıyla artık tecrübeli. Takımımızın yanında olarak destek verdiler ve o şekilde başarılar geldi. Ama TFF final maçı için stadyumun ancak yarısını bize verebildi. Medipol Başakşehir Kulübü’ne ve Eskişehir Valimize rakibimize ait boş kalacak tribünlerin Konyaspor taraftarlarına açılması konusunda ricada bulunduk. Futbol temaşa oyunu ve taraftarla daha da güzel oluyor. Konyaspor Kulübü ve taraftarlarımız son 3 yıldır yeni stadyumumuzla birlikte taraftar nasıl olunur bunun en güzel örneğini veriyorlar. Bakıyorsunuz bütün sezon neredeyse boş tribünler önünde oynandı. Böylesine önemli bir maçta o tribünlerin boş durması yerine futbolseverlere açılması gerektiğini düşünüyorum. Biz şehrimizi tanıtmak için buradayız. Bu manada futbolunda etkili bir tanıtım aracı olduğuna inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Konya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Çalış, “Biz üretim gücü olarak ne kadar üretirsen üret satabildiğin ürün senindir’ düşüncesine inanıyoruz” sözleriyle başladığı konuşmasında . “Bu tanıtımla alakalıdır. Ülkelerin ve şehirlerin tanıtımında spor ve futbol çok önemli bir araç. Futbolda tüm dünyada sporların önüne geçiyor. Ne kadar da üreten bir şehir olsakta şehrimizi tanıtan Konyaspor’umuza olduğundan daha da güçlü bir şekilde ihtiyacımız var. Bu anlamda biz tarım camiası olarak üzerimize düşen her türlü görevi taraftar olarak da STK olarak da yapmaya her zaman varız ve hazırız” diye konuştu.

Kaynak: