Son Dakika Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmaları kapsamında Adsız Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Adsız’dan Cumhur İttifakına tam destek
Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun desteği ve teveccühü ile karşılanan Cumhur İttifakı heyeti, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Adsızlılardan destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem yaptığı konuşmada seçim öncesi oynanan oyunlara dikkat çekerek “Şu anda bu hafta yine dolar ve Euro’da yükselmeler var. Bir hafta daha oynasınlar, Allah’ın izniyle bunları yapanlara bu millet 31 Mart’ta bu tokadı vuracak ve dört buçuk yıl daha istikrar sürecek. Bu yıl belki kâr edemeyiz, daha az ederiz ama Elhamdülillah vatanımız huzur içinde bağımsız ve güçlü, bayrağımız dalgalanıyor, Ezanlarımız okunuyor ve vatanımız birlik beraberlik içinde. Şimdi kaç gündür kaç tane ilçeye gidiyorum. Nerede zor işler varsa, nerede çobanlık varsa bakıyorum ya Suriyeli çıkıyor, ya Afganlı çıkıyor. Bunlarında vatanı vardı. Buralara kadar gelip ekmeğini niye arıyorlar? Önce Vatan… Elhamdülillah biz dedelerimizden gördüğümüz gibi bu vatanın ayağına taş değdirtmeyiz, en ufak bir kötülük getirtmeyiz. Bizim atalarımız böyleydi, Kurtuluş Savaşı’nda böyleydik, 15 Temmuz’da böyleydik, Kıbrıs’ta böyleydik, Güney Doğu’da da bu savaşı veriyoruz. Bu Millet Allah’ın izniyle ülkesine sahip çıkar, bu ufak tefek şeylere de fırsat vermez. Vatan, huzur, emniyet, birlik, beraberlik ve namus güvencesi olmazsa hiçbir şeyin tadı olmaz. Allah’ın izniyle güçlü bir hükümet var, şimdi güçlü bir ittifak var. Bu ittifaka sahip çıkalım. Bu ittifaka sahip çıktığınızda Balkanlardaki, Bosna’daki Müslüman bir kardeşimize de sahip çıkarsınız, Sudan’daki bir Müslümana da, Yemen’deki bir Müslümana da… Hepsi kulaklarını, gözlerini açmış Türkiye’ye bakıyor. Başına bir şey gelse, artık dünya üzerinde bağımsız, söz söyleyecek Müslüman bir ülke kalmayacak. Amerika yine oyunlarına başladı, Allah onu kahredecek, Allah onu kahredecek, Allah onu kahredecek…Bizim buğuz etmekten başka şu anda elimizden bir şey gelmiyor” dedi.



Akşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya da yaptığı konuşmasında Adsız Mahallesi’ne yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, yeni dönemde yapılması planlanan proje ve hizmetleri anlattı.



Başkan Akkaya “Allah razı olsun, Adsız mahallemiz her zaman bizi sıcak karşıladı. Cumhurbaşkanımıza, partimize, milletvekilimize ve bizlere her zaman sahip çıktı. Bu seçimde de inşallah yeni bir ekip, güçlü bir ekip, Cumhur İttifakı ekibi olarak bizlere sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Üçlü ve güçlü olalım diyorum. Akşehir’de Cumhur İttifakı ekibi, Konya’da Cumhur İttifakı ekibi, Ankara’da da Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Hükümetimizle beraber üçlü uyum içerisinde Akşehir’imize nice hizmetleri sizlerin desteği ile getirelim diyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve MHP İlçe Başkanı Salih Akça da yaptıkları konuşmalarda Cumhur İttifakı olarak Akşehir’de yeni dönemde de güçlü bir ekiple hizmete talip olduklarını belirterek Cumhur İttifakı Adayı Salih Akkaya’ya destek istediler.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English