Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"AA, Türkiye'nin kalkınması, tanıtılmasında ciddi katkısı olan bir kuruluşumuz"

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: "Anadolu Ajansı, Türkiye ile ilişkili meseleleri en güzel şekliyle dile getiren, Türkiye'nin kalkınmasında, tanıtılmasında ciddi katkısı olan bir kuruluşumuz" "(Muharrem İnce'nin polise hakaret ettiği iddiası) Hakikaten çok çirkin, bayağı ve ağza alınmayacak hakaretler, bu millete yakışmıyor. Biz milletin temsilcisiysek, millet adına millete hizmet etmek istiyorsak, milletin onurunu göstermek zorundayız"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Anadolu Ajansı, Türkiye ile ilişkili meseleleri en güzel şekliyle dile getiren, Türkiye'nin kalkınmasında, tanıtılmasında ciddi katkısı olan bir kuruluşumuz." dedi.

Aydın, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelini ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Aydın, AA'nın yerli ve milli bir haber ajansı olduğunu söyledi.

Aydın, AA'nın objektif, dürüstlük kaidelerine uygun bir şekilde hareket eden ve bu anlamda dünyanın pek çok yerinde var olan, Türkiye'yi tanıtan bir ajans olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı, Türkiye ile ilişkili meseleleri en güzel şekliyle dile getiren, Türkiye'nin kalkınmasında, tanıtılmasında ciddi katkısı olan bir kuruluşumuz. Bugüne kadar objektif kriterleri esas alarak tamamen dürüstlük kaidelerine uygun bir şekilde hareket etmiştir. Doğru haber verme üzerine kurgulanmış bir ajanstır. Bu manada da 98 yıldır, Türkiye'nin gerçekten milli ve yerli olmasıyla övündüğümüz bir ajansımız. Ben Anadolu Ajansını kutluyorum. Anadolu Ajansının seçim sürecinde de kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendireceğini biliyoruz."

AA'nın seçim sonuçları dahil olmak üzere, dünyada var olan bütün hadiselerle ilgili doğru bilgi kaynakları olduğunu aktaran Aydın, "Bu kuruluş milletin ortak kuruluşudur. Dolayısıyla bu kuruluşu hepimizin yüceltmesi ve yükseltmesi konusunda gayret sarf etmemiz lazım. Bu kuruluşumuz, bu milletin gelişiminde de adım adım izleri olan, bizlere sorunları en yakın planda ileten ve sorunların çözümü konusunda da katkı sunan bir kuruluştur. Anadolu Ajansını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

- "Muharrem İnce'nin polise hakaret ettiği iddiası

Aydın, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin polise hakaret ettiği iddiasına ilişkin de şu değerlendirmede bulundu:

"Hakikaten çok çirkin, bayağı ve ağza alınmayacak hakaretler, bu millete yakışmıyor. Biz milletin temsilcisiysek, millet adına millete hizmet etmek istiyorsak, milletin onurunu göstermek zorundayız. Bizler milletin haysiyetine uygun şekilde hareket etmek zorundayız. O söylemler, o ağız, bu millete yakışır mı? Yakışmaz. Gerçekten seçim son günlerine kalasıya peşinen havlu attığını gösteriyor. Mağlubiyeti peşinen görüyor. Halkın büyük bir tokat indireceğini görüyor. Şimdiden su kaynatmaya başladı. Millet, kendine hakaret edenleri sandığa gömer."












Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English