Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AA'nın"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı Samsun’un Atakum ilçesinde vatandaşlara dağıtıldı İlçe Belediye Başkanı Taşçı: "Darbe gecesini, yaşanan ibretlik olayları çok iyi analiz ederek bol görsellerle hazırlanan bu kitabın gelecek kuşaklar tarafından daha iyi bilinmesi için iyi bir kaynak olacağını düşünüyorum"

Anadolu Ajansı haberine göre;
SAMSUN (AA) - Anadolu Ajansının, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına, Samsun'un Atakum ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Atakum Belediye binasının bulunduğu alanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için açılan stantta, darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı yapıldı.

Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan, darbe girişimi sırasında yaşanan şiddeti içeren görüntüler de alanda kurulu dev ekrana yansıtıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshakTaşçı, eşi Fatma Taşçı ve Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar ile "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını dağıttı.

AA tarafından yayımlanan kitabın, darbenin dünyaya anlatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması konusunda önemli bir kaynak olduğunu belirten Başkan Taşçı, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı başta olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik etti.

Kitabın, yaşananların gelecek kuşaklara aktarılması ve 15 Temmuz darbe girişiminin iyi bilinmesi açısından önem taşıdığını belirten Taşçı, ''Halkımız, 15 Temmuz akşamından beri başlayan darbe girişimine karşı ciddi bir tepki ortaya koydu. Atakum halkı, 15 gündür her gece burada. Halkımızın demokrasiye olan inancı, darbeye olan karşı tepkisi çok anlamlı. Böyle bir süreçte Anadolu Ajansının darbe gecesini dakika dakika analiz ederek bol görsellerle hazırladığı bu kitabı çok değerli ve anlamlı buluyoruz. Halkımızın bilmediği detaylar, ibretlik olaylar bu kitabın içinde var. Bu kitap, halkımız tarafından evinde bulundurulması gereken bir kitaptır. Darbe gecesini, yaşanan ibretlik olayları çok iyi analiz ederek bol görsellerle sunan kitabın gelecek kuşaklara aktarılması ve daha iyi bilinmesi için iyi bir kaynak olacağını düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.

Halkın üstün feraseti sayesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlarının olacağına inandığını dile getiren Taşçı, 15 Temmuz gecesinin yeni Türkiye'nin aydınlık yolunu açan bir dönem olduğunu, Anadolu Ajansının da bu süreçte büyük bir görev üstlendiğini ifade etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English