Son Dakika Haberler

Konya Ticaret Odası, Konya’nın Afrika pazarında ağırlığını artırmak için çalışmalara devam ediyor. Konya Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Konya – Mısır İş Forumu ve ikili iş görüşmeleri programına Mısırlı 70 iş adamından oluşan heyet katılacak. Konyalı ihracatçılarla buluşacak Mısır heyeti, Konya ve Mısır arasında ticaret hacminin artırılması için görüşmeler yapacak.

70 Mısırlı iş adamı Konya’ya gelecek
Ocak ayında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen Türk-Mısır İş Forumu'nda Türkiye ve Mısırlı iş adamları bir araya geldi.

En son 2012 yılında Kahire’de toplanan forumun ardından dört yıl aradan sonra düzenlenen forumda iki ülke arasında işadamlarının karşılıklı işbirliğini artırmaları için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

Mısır'da demokratik seçimlerle iş başına gelen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, 3 Temmuz 2013'te askeri darbe ile devrilmesinin ardından durma noktasına gelen ticari ilişkiler, iki ülke arasında işadamlarının karşılıklı işbirliğiyle yeniden canlandırılmaya çalışılacak.

Ocak ayında düzenlenen forumun devamı niteliğinde Konya’da “Konya – Mısır İş Forumu ve İkili İş Görüşmeleri” programı gerçekleştirilecek. Konya Ticaret Odası, MEVKA ve Türk-Mısır İşadamları Derneği (TÜMİAD) işbirliği ile düzenlenecek olan programa Mısır’dan farklı sektörlerden 70 işadamı katılacak.

Konyalı ihracatçılarla Mısırlı işadamlarının ikili iş görüşmeleri kapsamında buluşacağı program çerçevesinde Türkiye ve Mısır arasında ticari ilişkilerde yaşanılan sorunlara çözüm aranacak. 

27 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da açılış konuşmaları ile başlayacak programda Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya ekonomisi hakkında sunum yapacak. Türk-Mısır İşadamları Derneği (TÜMİAD) Başkanı Atilla Ataseven de Mısır pazarı hakkında katılımcılara bilgi verecek. Açılışından ardından Konyalı ve Mısırlı işadamları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Programa katılmak isteyen Konyalı firmalar; Mısırlı işadamlarının Katılımcı Listesine ve Başvuru Formuna, Konya Ticaret Odası’nın internet adresi www.kto.org.tr’den ulaşabilecekler. Ayrıca program hakkında Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Müdürlüğü’nün 221 52 38 no.lu telefonundan detaylı bilgi alınabilinir.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English