Son Dakika Haberler

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Kadooğlu: "Hükümetin son teşvik kararları, özellikle KOBİ'lerin finansmana erişimi konusundaki atakları önemli. Tedirginlikle iş yapılamaz. Özellikle bizim, ülkemize güvenmemiz lazım"

Anadolu Ajansı haberine göre;
MUĞLA (AA) - Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, "Hükümetin son teşvik kararları, özellikle KOBİ'lerin finansmana erişimi konusundaki atakları önemli. Tedirginlikle iş yapılamaz. Özellikle bizim, ülkemize güvenmemiz lazım." dedi.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneğince, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, "6. İş Dünyası Zirvesi" düzenlendi.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Kadooğlu, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, dünya genelinde büyüme konusunda ciddi sıkıntı yaşandığını, Türkiye'de de darbe girişimi ve ardından gelen süreçte iş dünyası önünü göremediği, gelecekle ilgili kaygılar yükseldiği için ciddi bir kayıplarla karşılaştıklarını söyledi.

"Referandum hayırlısıyla bitti. Vatandaşımız kendi öz iradeleriyle kendi fikirlerini sandığa yansıttılar." diyen Kadooğlu, artık 81 milyon insanın, siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bir arada olup, ülkenin kalkınmasına katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

Kalkınma noktasında genç nüfusun önemine işaret eden Kadooğlu, "Ülkemizde bir dinamizm var, genç nüfusumuz var. Herkes kalkınma ve seferberlik konusunda güç birliği yaparsa, kısa zaman içinde bu sıkıntıları atlatacağımızı ümit ediyorum." diye konuştu.

- "Ülkemize güvenmemiz lazım"

Son dönemde verilen teşviklere değinen Kadooğlu, şunları kaydetti:

"Hükümetin son teşvik kararları, özellikle KOBİ'lerin finansmana erişimi konusundaki atakları önemli. Tedirginlikle iş yapılamaz. Özellikle bizim, ülkemize güvenmemiz lazım. Bizim kendimize güvenmemiz lazım. Bu kara bulutu el birliğiyle kaldıracağız. Ben kendi şirketlerimde yatırımlarıma devam ediyorum. TÜRKONFED olarak, bütün üyelerimize 'ülkenize güvenin' diyoruz. Yerelimize ve ülkemize güveneceğiz. El birliğiyle ileriye dönük yatırım yapacağız. Korkuları aşıp, kendimize güvenip, bu sorunu pozitife çevireceğiz. Bu ülkeyi kalkındırmak hepimizin görevi. İş dünyası her zaman olduğu gibi değil, eli, gövdesi taşın altında."





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English