Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

5. Geleneksel Çiçekçiliğin "En"leri Ödül Töreni

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Türkiye Çiçekçiler Birliği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen törende 15 kategoride ödül verildi

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANTALYA (AA) - Türkiye Çiçekçiler Birliğince (TÇB) Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Çiçekçiliğin "En"leri Ödül Töreni'nde, 15 kategoride ödül dağıtıldı.

TÇB Başkanı İsmail Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlik üyelerinin katılımıyla bir otelde gerçekleştirilen törende, eğitim programının ardından alanında "en iyi" seçilenlere ödülleri verildi.

İsmail Başaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğe 81 ilden katılımın gerçekleştiğini belirterek, etkinliklerde çiçekçiliğin gelişimini, tasarımını, çiçek kalitesini ve servisini daha iyi sunmak adına eğitim verdiklerini söyledi.

Sektörün döviz dalgalanmasından etkilendiğini ancak bu durumu atlatmaya çalıştıklarını ifade eden Başaran, "Birlik olarak enflasyonla topyekün mücadele kapsamında devlete destek veriyoruz. Birliğimize ait 'çiçkefilosu.com' üzerinden tüm müşterilerimize yüzde 10 indirim yapıyoruz. Döviz dalgalanması ithal bitkide yüzde 100 etkiledi. Ancak iç piyasadan da yurt dışına satışımızı kolaylaştırdı. Yani hem avantajı oldu, hem de dezavantajı. Toparlıyor inşallah. Daha iyi olacak. Şimdi piyasada dolardan dolayı ülkemizde ürünler çok ucuz oldu. Ucuz olunca da Doğu blok ülkelerinden inanılmaz bir talep var. Hatta iç piyasada ürün bulmakta zorlanıyoruz. İhracat olan kesim, çiçekte ülkemizin çok ciddi bir satışı var. Yüz binlerle ifade edebiliriz." diye konuştu.

Törende kategorilerine göre ödül alan isimler şöyle:

"Centilmenlik - Nadir Akkuş, Zor Bölge - Serkan Polater, Özel Tasarım - Ertan Yılmaz, Siparişte Kusursuzluk - Serhan Alkan, Gelişimde öncülük - Ömer Aksoy, Hızlı Teslimat - Mustafa Gövtepe, Zerafet - Pınar Eseryel, Uyumluluk - Hasan Aslan, Uzak Bölge - Meriç Tanyel, Sosyallik - Bayram Yurdakul, Çözüm Odaklılık - Kadir Durak, Azimlilik - Murat Kale, Özverili Yöneticilik - Erhan Ünal, Cömertlik - Naim Demirtaş ve Potansiyel Yöneticilik - Mehmet Kaya, Mustafa Benli, Tamer Yaşaroğlu, Sinan Tarakçı, Bayram Ünal."

Gecenin sonunda, çiçekçilerin hünerlerini sergilediği ve geleneksel hale gelen "Çiçek Şov" yapıldı. Şovdaki kapalı gözle çiçek yapma yarışmasında, yanlarında bir yardımcıyla en iyi çiçeği yapmaya çalışan yarışmacılardan Mehmet Bener, Emre Özmen ikilisi birinci oldu.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English