Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

50 yaşındaki imam, üniversiteden mezun oldu

Zonguldak'ta bir camide imamlık yapan 4 çocuk babası Halil İbrahim Üçüncü, ailesinde herkesin okumasını örnek alarak başladığı üniversiteden mezun oldu

Anadolu Ajansı haberine göre;
KARABÜK (AA) - Zonguldak Kemerbaca Camisi'nde imam olarak görev yapan 4 çocuk babası 50 yaşındaki Halil İbrahim Üçüncü, ailesinde herkesin üniversite okumasını örnek alarak başladığı Karabük Üniversitesi (KBÜ) İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Karabük Üniversitesinde 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Burhnettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyum'da düzenlenen törene, Karabük Valisi Kemal Çeber, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz ve diğer protokol üyeleri, akademisyenler, öğretim görevlileri ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Çeşitli bölümlerden mezun olan 9 bin 45 öğrenci keplerini fırlattı.

Mezun olanlar arasında Zonguldak Kemerbaca Camisi'nde imam olarak görev yapan 4 çocuk babası 50 yaşındaki Halil İbrahim Üçüncü de yer aldı.

Üçüncü, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesinde herkesin üniversite okumasını örnek alarak başladığı KBÜ İlahiyat Fakültesinden mezun olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Zonguldak'tan Karabük'e gelip giderek okulu bitirdiğini ifade eden Üçüncü, "Kızım anaokulu öğretmenliği yapıyor, eşim İlahiyat Fakültesinde okuyor, diğer çocuklarım da okuyor. Ben evde zayıf halka olmama adına okumaya karar verdim. Benim emekliliğim yaklaştı. Ben şunu öğrendim, okumaktan güzel bir şey yok." diye konuştu.

Yüksek lisans ve doktora yapmaya karar verdiğini belirten Üçüncü, "Bütün insanlara şunu söylemek istiyorum; okumanın yaşı yoktur, mutlaka okusunlar. Okuyan kişinin ufku açılıyor." dedi.

Mezun olan öğrencilerden Ekrem Yılmaz ise törende sahneye çıkarak kız arkadaşı Damla Coşgun'a evlenme teklif etti. Coşgun, teklife "evet" derken Yılmaz'ın verdiği yüzüğü parmağına taktı.

Protokol üyeleri tarafından, üniversiteyi birinci tamamlayan Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Yağmur Tuğçe Güzelkokar, ikinci olarak tamamlayan Ayşe Nur Demirhan ve üçüncü olarak tamamlayan Döndü Aslan'a mezuniyet belgelerinin verildiği tören, Manuş Baba konseriyle son buldu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English