Son Dakika Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

Eklenme Tarihi: 30.08.2014 - 13:09

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri kutlama mesajı yayımladı

İSTANBUL (AA) - Türk sporunun "Üç büyükleri" diye adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kulüplerin resmi internet sitelerinde yer alan mesajlarda, günün anlam ve önemine dikkat çekilerek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü kutlandı. 

Sarı-lacivertiler, kulüp olarak yayımladığı mesajın yanı sıra başkan Aziz Yıldırım da resmi internet sitesi aracılığıyla, "Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi, şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum" mesajını verdi.

Galatasaray Kulübü'nden yayımlanan mesajda ise "Bir ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecinin en büyük adımı, Büyük Taarruz Zaferinin 92. yılını kutluyoruz. Bu büyük zaferin 92. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz" denildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yayımladığı mesajında, "Aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümünde, tüm Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle en büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk'ün izinde olduğumuzu bir kez daha tekrarlarken, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: