Son Dakika Haberler

Nevşehir, Kırıkkale ve Yozgat'ta yürüyüş yapıldı, meydanlarda etkinlik düzenlendi

Anadolu Ajansı haberine göre;
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir, Kırıkkale ve Yozgat'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi, meydanlarda etkinlik düzenlendi.

Nevşehir Borsa Kavşağı'ndan mehter takımı eşliğinde başlayan yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Diriliş Meydanı'na yürüdü.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen ile vatandaşların katıldığı yürüyüşün ardından meydanda anma programı düzenlendi.

Şifa Camisi imam hatibi Mehmet Ali Aydemir'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan programda, mehter takımı dinleti sundu.

- Kırıkkale

Kırıkkale'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüşe, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesi'nden geçerek başlangıç noktasına gelen grup, 100 metrelik Türk Bayrağı açtı.

- Yozgat

Yozgat'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, şehitler için dua edildi.

Yozgat Belediyesi Mehter Takımı'nın konserinden sonra Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer, Ali Keven ve İbrahim Ethem Sadef konuşma yaptı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nın gerçekleştirildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması Cumhuriyet Meydanı'na kurulan dev ekrandan izlendi.

Etkinlik, Necip Karakaya'nın söylediği ilahilerle devam etti.


Programa, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English