Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi tamamlandı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saraçoğlu Spor Tesisleri içerisinde Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi ile tesislerdeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kılca, 8 milyon liraya mal olan tesislerin 9 ile 18 Ağustos tarihleri arasında Konya’da yapılacak “5. İslami Dayanışma Oyunları”nın Atıcılık ve Okçuluk kategorilerinde mücadele verecek sporcular ve teknik ekibe hizmet vereceğini söyledi.

Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi tamamlandı
Konya, 9-18 Ağustos tarihleri arasında 55 ülkeden 4 bin 200 sporcu, 1700 kişilik teknik ekip ve binlerce sporseverin katılacağı “5. İslami Dayanışma Oyunları”na ev sahipliği yapacak. 

SARAÇOĞLU SPOR TESİSLERİ’NDE 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI HEYECANI
Atıcılık ve Okçuluk kategorilerindeki mücadeleler ise Karatay’daki Saraçoğlu Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, dünyanın dört bir yanında büyük bir heyecanla takip edilecek mücadelelerin yapılacağı Saraçoğlu Spor Tesisleri’ndeki son hazırlıkları yerinde inceledi. 
Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yaklaşık 8 milyon liraya mal olan Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi ile tesisler içindeki son düzenlemeler hakkında bilgi aldı. 
9-18 Ağustos tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek “5. İslami Dayanışma Oyunları” kapsamında Konya’nın 10 gün boyunca binlerce misafiri en iyi şekilde ağırlayacağına inandığını belirten Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak spora yatırım yapmaya devam ediyoruz. Saraçoğlu Mahallemizdeki tesisler, uzun bir süredir ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Son olarak Karatay Belediyesi olarak tesislerimiz içerisinde yaklaşık 8 milyon liraya mal ettiğimiz Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi’ni çevre düzenlemesiyle birlikte tamamladık ve burayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teslim ettik. Bilindiği gibi 5. İslami Dayanışma Oyunları, Konyamızın birçok spor salonu ve tesislerinde gerçekleştirilecek. Karatay da oyunların birçok kategorilerinin yapılacağı mücadelelere ev sahipliği yapacak. Saraçoğlu Spor Tesisleri’nde ise Atıcılık ve Okçuluk kategorilerindeki mücadeleler gerçekleştirilecek. Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisimiz sporcularımıza, Karatayımıza ve Konyamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 4
  • 3
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    Misafir
    2 yıl önce

    Karatay spor Tesisleri Yönünden çok zayıf. Karatay da Spor Tesileri iki yerde gelişmeye başlamıştır. Bunlar biri Kapalı Spor salonu, diğeri Saraçoğlu. Karatay, Spor ve Spor Tesislerinde gelişmesi için yapılması gerekenler. Bir kere Karatay Sporda gelişmeye elverişli araziye sahiptir. Bugün Ankara, İstanbul ve İzmir'de pek çok ilçe bu alana sahip değildir. Ancak Karatay bunun kadrini bilmediğinden gerekeni yapmıyor tesisleşmiyor. Peki neler yapılmalı. Öncelik yapılacak eserler Karatay'a hitap etmekten çok öte Konya, Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında marka tesisler yapmalı ki bunun geri dönüşümü olabilsin. Karatay'a değer katsın, turist kazandırsın, büyük müsabakalar yapılabilsin. Türkiye ve Dünya adrenali Karatay'da artsın. Bunun yapılacak tesisler: 1-Formula1 Tesisi, 2-Antalyadaki gibi bir Hipodrom, 3-Spor Üniversitesi, 4-Kapalı Spor Salonunun yanına Gaziantep'deki gibi, o kalitede, tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu. 5- Kapalı Spor Salonu civarına Tenis Kortları, (kentsel dönüşümle boşaltılacak alana) 6- Su Sporları Merkezi, Kayserideki gibi Sukaypark. Açık Yüzme Havuzları.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English